Ασύρματη σύνδεση για το smartphone και το tablet με όλα τα ηχεία

Καθώς τα smartphones και τα tablets τείνουν να κυριαρχήσουν στην καθημερινότητά μας, καλύπτοντας τόσο ανάγκες επικοινωνίας και ενημέρωσης, όσο και διασκέδασης, η σύνδεσή τους με ηχητικές πηγές γίνεται συχνά προτεραιότητα.

Ένα νέο περιφερειακό της Logitech έρχεται να δώσει λύση και μάλιστα περιορίζοντας τα καλώδια. Πρόκειται για έναν Bluetooth αντάπτορα με στερεοφωνική RCA έξοδο ήχου, που μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με το smartphone και το tablet και να οδηγήσει την αγαπημένη μας μουσική σε οποιοδήποτε ζευγάρι ενεργών ηχείων ή ενισχυτή.

Η τεχνολογία Multipoint Bluetooth επιτρέπει τη σύνδεση με δύο συσκευές ταυτόχρονα και τον έλεγχο της μετάδοση των δεδομένων ήχου, από τη μία ή την άλλη, μόνο με ένα κουμπί. Αν τύχει και οι συσκευές βρεθούν προσωρινά εκτός ακτίνας επικοινωνίας (περίπου έως και 15 μέτρα, με απευθείας οπτική επαφή), η λειτουργία αυτόματης επανασύνδεσης θα δώσει τη λύση.

«Τα smartphones γίνονται σταδιακά η συσκευή που προτιμούν οι περισσότεροι για να αποθηκεύουν και να ακούν τα μουσικά ψηφιακά τους αρχεία.

Με το Bluetooth Audio Adapter μπορούν να ακούσουν αυτή τη μουσική μέσα από τα ηχεία του στερεοφωνικού συστήματός τους στο σπίτι ή τα ηχεία του υπολογιστή», σχολίασε ο Μιχάλης Δρακάτος, cluster manager της Logitech Hellas.

About kymaeditor

Check Also

Αναβαθμίζονται οι δυνατότητες της Ελλάδας στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών

Τις δυνατότητες της χώρας στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών ενισχύει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης μέσω της …