Ατόπημα Κάρλε η πρωτοβουλία του για αποχώρηση της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης

Tα όπλα από τα θηκάρια βγήκαν  την Τρίτη στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά, στη δεύτερη μόλις συνεδρίαση του με τη νέα σύνθεση που προέκυψε μετά τις εκλογές του περασμένου Μαϊου. Τα όσα ελέχθησαν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, (περί “απατεώνων και λωποδύτων”) έβαλαν φωτιά εντός της αιθούσης που ανάγκασε την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του  Βασίλη Μιχαλολιάκου- ο οποίος πάντως απουσιάζε (δεν γνωρίζουμε τους λόγους της μη παρουσίας του) να αποχωρήσει.

Την πρωτοβουλία της αποχώρησης από την συνεδρίαση πήρε ο αντικαταστάτης του κ. Μιχαλολιάκου, κ. Τάσος Κάρλες. Η κίνησή του αυτή προκάλεσε “σύγχυση” και ήταν ένα μεγάλο ατόπημα. Με τηι ιδιότητα πήρε τέτοια πρωτοβουλία ο κ. Κάρλες και έδωσε το σύνθημα στην παράταξη του να φύγει και να τρέχει στα αστυνομικά τμήματα για να καταθέσει μηνύσεις εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη;

Θα έπρεπε να κάτσει μέσα στην αίθουσα, να υπερασπιστεί τις θέσεις της παράταξης του, να ψηφίσει τις αποφάσεις που- τελικά- εγκρίθηκαν και εν συνεχεία να στραφεί στις Αρχές για τις όποιες ενέργειες.

Ο πειραιώτικος λαός ψήφισε στις εκλογές του περασμένου Μαίου  τα άτομα εκείνα όπου θα  δίνουν το παρών στις συνεδριάσεις και θα ψηφίζουν αποφάσεις για το καλό του Πειραιά. Οχι να τρέχουν στα διάφορα αστυνομικά τμήματα της περιοχής και να καταθέτουν μηνύσεις.

 

About kymaeditor

Check Also

ΠΕ Αττικής: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης νέου σύγχρονου φωτισμού και εξωραϊσμού 7 Γεφυρών

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής, οι εργασίες τοποθέτησης νέου σύγχρονου φωτισμού αλλά και εξωραϊσμού των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *