Αυτόματοι πωλητές γάλακτος σε Πειραιά και Νίκαια.

Αυτόματοι πωλητές γάλακτος και στον Πειραιά

Το καινοτόμο σύστημα, προϊόν της αγαστής συνεργασίας των μελών του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, με έδρα τη Λάρισα, έχει ήδη περάσει με επιτυχία το τεστ των αγορών στη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, με 16 και 17 ΑΤΜ γάλακτος αντίστοιχα.

Ο συνεταιρισμός , που ιδρύθηκε το 2011 αποτελείται από 100 αγελαδοτρόφους και 50 φάρμες σε Θεσσαλία και Μακεδονία.Σύμφωνα με στοιχεία του συνεταιρισμού καθημερινά στις φάρμες του ΘΕΣγάλα παράγονται 120 τόνοι γάλακτος, που αντιπροσωπεύουν το 10% της εγχώριας παραγωγής.
Ο τρόπος αγοράς του γάλακτος είναι απλός και μπορεί κανείς να προμηθευτεί γάλα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και να προμηθεύονται γάλα, ενώ θα ενημερώνονται αυτόματα για την ημερομηνία παραγωγής, παστερίωσης και λήξης (η διάρκεια ζωής του είναι πέντε μέρες).. Η τιμή για το γάλα, που θα έχει παραχθεί και παστεριωθεί λίγες ώρες νωρίτερα, θα είναι 1 ευρώ το λίτρο με τη χρήση προπληρωμένης κάρτας ή 1,10 ευρώ για όσους πληρώνουν μετρητά. Οι καταναλωτές, πέρα από το γάλα του ενός ή μισού λίτρου, πλήρους σε λιπαρά ή ελαφρού, θα μπορούν να αγοράζουν σοκολατούχο γάλα θες CHOCO (500 ml για 1,10 ευρώ), λευκό αγελαδινό τυρί (σε συσκευασία των 200 γρ. για 1,80 ή 400 γρ. για 2,80 ευρώ) και ημίσκληρο τυρί (κομμάτι 400 γρ. για 3,50 ή σε φέτες για τοστ βάρους 200 γρ. και κόστους 2 ευρώ). Τα νέα καταστήματα θα βρίσκονται σε οκτώ σημεία στην Αθήνα και δύο στον Πειραιά: Πειραιάς (Σκουλούδη 34 και Σερφιώτου), και Νίκαια (Καραϊσκάκη 6 και Περιστάσεως)

About kymaeditor

Check Also

Kομισιόν προς ΟΛΠ: Σε προβλήτα του ΣΕΦ θα αποβιβάζονται οι τουρίστες κρουαζιερόπλοιων

Με παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δημιουργείται η προοπτική να αποσυμφορηθεί το λιμάνι του Πειραιά από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *