Αφαίρεση διαφημιστικών πινακίδων στην Παραλιακή από το Δήμο Μοσχάτου- Ταύρου.

Μετά την πρόσφατη παράνομη τοποθέτηση τεράστιων διαφημιστικών πινακίδων στο ύψος του Κλειστού Γυμναστηρίου της παραλίας από την Ιλισού μέχρι την Καποδιστρίου στο Μοσχάτο, δόθηκε εντολή από το Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου στις υπηρεσίες του Δήμου για την άμεση καθαίρεσή τους. Λόγω του μεγάλου όγκου τους απαιτήθηκε η εκμίσθωση μεγάλου γερανοφόρου οχήματος προκειμένου η καθαίρεσή τους να γίνει με ασφάλεια, τόσο για τα συνεργεία, όσο και για τους πεζούς και τα διερχόμενα οχήματα. Για το λόγο αυτό υπήρξε και συνεργασία με την Τροχαία του Πειραιά και το Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου.
Έτσι, καθαιρέθηκαν και απομακρύνθηκαν οι δύο μεγάλες παράνομες διαφημιστικές πινακίδες οι οποίες είχαν μπει νύχτα, αγνοώντας προκλητικά την κείμενη νομοθεσία σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται ρητά η τοποθέτησή τους. Στους παραβάτες επιβλήθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου πρόστιμο.
Ελπίζουμε το παράδειγμα του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου να ακολουθήσουν και άλλοι Δήμοι όπως βέβαια και ο Μητροπολιτικός του Πειραιά. Γιατί οι Δήμοι ανήκουν πρωτίστως στους δημότες!

About kymaeditor

Check Also

“Φορτίζω παντού” για Πέραμα, Κερατσίνι και Σαλαμίνα

Με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών,  αρμόδιο για τις μεταφορές, κ. Βασίλη Οικονόμου συναντήθηκαν οι δήμαρχοι Περάματος κ. Γιάννης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *