«Βασικός πυλώνας στην ανάπτυξη της πόλης το Πανεπιστήμιο Πειραιά»

Με συγκινητικά λόγια υποδέχθηκαν  στο Πανεπιστήμιο Πειραιά το Δήμαρχο της πόλης  κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο. Ο Δήμαρχος Πειραιά συνοδευόμενος από τον πρόεδρο των φοιτητών και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάννη Ζαχαρό, συναντήθηκε με τον Πρύτανη κ. Νίκο  Γεωργόπουλο, τον τέως Πρύτανη κ. Γιώργο  Οικονόμου, τον Γενικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη Κουτσολιάκο, τον Διευθυντή Σπουδών κ. Χρήστο Βούδρη, τον Νομικό Σύμβουλο κ. Φίλιππο Καμπούρη και τον Υπεύθυνο Οικονομικής Υπηρεσίας κ. Ιωάννη Πατεράκη.

Στη συνέχεια ο κ. Μιχαλολιάκος συναντήθηκε με καθηγητές, με Προέδρους Τμημάτων, με διοικητικούς υπαλλήλους, με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών του Ιδρύματος και πολλούς άλλους.

«Η θεσμική συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου  και του Πειραιά θα ενδυναμωθεί»

Ο κ. Μιχαλολιάκος, μιλώντας στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, τόνισε μεταξύ άλλων: «Σας ευχαριστώ για τη θερμή και συγκινητική υποδοχή σας. Η θεσμική συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου  και του Πειραιά όχι μόνο θα συνεχιστεί αλλά και θα ενδυναμωθεί. Βασικός πυλώνας στην ανάπτυξη της πόλης είναι και το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Δέσμευσή μας είναι το Πανεπιστήμιο να μην φύγει ποτέ από την πόλη και το όραμά μας είναι οι φοιτητές που έρχονται από την επαρχία να παραμένουν στον Πειραιά και μετά την αποφοίτησή τους, βρίσκοντας απάνεμο λιμάνι στη ζωή τους»

«Ο Πειραιάς διεκδικεί πλέον το ρόλο που του αξίζει»

Στη συνέχεια, ο κ. Μιχαλολιάκος μιλώντας στις φοιτήτριες και στους φοιτητές, τόνισε χαρακτηριστικά: «Στα 3,5 χρόνια που η κρίση πάγωνε την Ελλάδα όπως καλά γνωρίζετε, η πόλη μας, ο Πειραιάς μας έκανε βήματα μπροστά, ζέσταινε τις μηχανές  της ανάπτυξης. Βάλαμε τις δυνάμεις μας για το μέλλον των παιδιών του Πειραιά, για την επόμενη ημέρα του εθνικού και διεθνούς ρόλου της πόλης μας. Σε επίπεδο επιχειρείν,  εμπορίου, πολιτισμού, αθλητισμού και ποιότητας ζωής.

Χαράξαμε τη νέα ρότα του Πειραιά, χωρίς κομματικά λάβαρα, χωρίς μικρά και μεγάλα συμφέροντα, χωρίς παρωπίδες. Με έργα, όχι με λόγια, δημιουργούμε υποδομές ανάπτυξης. Ο Πειραιάς διεκδικεί πλέον το ρόλο που του αξίζει.

Υπηρετώ με πάθος μόνο τον Πειραιά μας, απέναντί μας έχουμε μόνο τα προβλήματα της πόλης. Με αυτά συγκρουόμαστε. Με πίστη και αποφασιστικότητα για να κάνουμε τον Πειραιά Πόλη προνόμιο ζωής»

About kymaeditor

Check Also

Τελευταία ημέρα μαθημάτων για τα γυμνάσια η σημερινή

Το τελευταίο κουδούνι για την τρέχουσα σχολική χρονιά, 2023-24, θα ακουστεί σήμερα, Τρίτη, στα γυμνάσια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *