Βούλτεψη: Θα υπάρξει συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο

Την αισιοδοξία της ότι θα υπάρχει συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο εξέφρασε η Σοφία Βούλτεψη, αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα στο Παρίσι και τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης.

Σε συνέντευξή της στον Real FM η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε αρχικά τα εξής: «Δεν θα υπάρξει νέο μνημόνιο. Θα υπάρξει μια συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο. Θα ελέγχουμε πάντα τα δημοσιονομικά μας. Όλες οι χώρες προσέχουν τα δημοσιονομικά τους. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες γίνεται μια δύσκολή διαπραγμάτευση η οποία αφορά στην επόμενη φάση. Είμαστε σε μία κρίσιμη καμπή και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε» διευκρίνισε η κυρία Βούλτεψη και πρόσθεσε ότι «Κάθε τι που συμβαίνει έχει πολλούς τρόπους να το διαβάσεις ανάλογα σε ποια θέση βρίσκεσαι. Εμείς, λέμε το ακριβώς αντίθετο, ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ξεμπλοκάρισμα της διαδικασίας από την πλευρά της τρόικας».

«Για την Ελλάδα πλέον, η μεγάλη επιτυχία και το κλειδί που θα ανοίξει όλες τις πόρτες, είναι ότι η Ελλάδα πέτυχε ανάπτυξη. Ότι έχει φύγει από το φάσμα της ύφεσης και βρίσκεται σε στάδιο ανάκαμψης και ανάπτυξης. Τα στοιχεία δείχνουν ότι η ανάπτυξη στην Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη όλης της Ευρώπης. Το όριό μας, είναι η ανάπτυξη. Δεν θέλουμε να γίνει οτιδήποτε, που θα υπονομεύει την Ανάπτυξη γιατί έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε έσοδα στη χώρα, να βγούμε στις αγορές και να έχουμε θέσεις εργασίας. Με κραυγές δεν δημιουργούνται θέσεις εργασίας», σημείωσε η κυρία Βούλτεψη.

About kymaeditor

Check Also

ΣΥΡΙΖΑ: Οδηγίες για τις εκλογές της Κυριακής

Τις οδηγίες για την εκλογή της Κυριακής έδωσε με ανακοίνωσή της η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *