Βούλτεψη: Τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό το όνομα του Προέδρου

Μετά την ανακοίνωση για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, η Σοφία Βούλτεψη μίλησε επί του θέματος.

Αρχικά η κυβερνητική εκπρόσωπος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, παραδέχθηκε ότι ήταν πράγματι μια αιφνιδιαστική κίνηση, «αλλά η κατάσταση όπως είχε διαμορφωθεί οδηγούσε τα πράγματα προς τα εκεί».

«Αποστάτες είναι εκείνοι που δεν θέλουν την πολιτική σταθερότητα»

Στρέφοντας τα βέλη της στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι «αποστάτες είναι εκείνοι που δεν θέλουν την πολιτική σταθερότητα, ο κ. Τσίπρας έχει βάλει ανάποδα τους ρόλους», ενώ επανέλαβε την εκτίμηση της κυβέρνησης ότι θα βρεθούν οι απαιτούμενοι 180 βουλευτές.

Σε άλλες δηλώσεις της στον Αnt1 σχετικά με το διάγγελμα, η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι «δεν υπάρχει τέτοιος προγραμματισμός για σήμερα», υπογραμμίζοντας ότι «θα δρομολογηθεί τις επόμενες μέρες». Πρόσθεσε ακόμη ότι δεν θα ανακοινωθεί το όνομα του υποψηφίου για την Προεδρία σήμερα, αλλά θα γίνει γνωστό τις προσεχείς ημέρες.

Μιλώντας και στο Mega η κυρία Βούλτεψη έστρεψε εκ νέου τα πυρά της προς τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας: «Εμείς προχωράμε για την έξοδο από το Μνημόνιο και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ημερίδες. Μιλάμε για την απόλυτη ανευθυνότητα. Τώρα τελειώνουν οι ημερίδες και πρέπει να δείξει στον ελληνικό λαό τι πραγματικά πιστεύει».

About kymaeditor

Check Also

Μετρό Συγγρού – Φιξ: Καταδρομική επίθεση αγνώστων τη νύχτα ― Ζημιές σε μηχανήματα και τρεις προσαγωγές

Ομάδα οκτώ με δέκα ατόμων, σύμφωνα με την Αστυνομία, (δέκα πέντε ατόμων, σύμφωνα με συνδικαλιστή της ΣΤΑΣΥ) …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *