Βράβευση Πληρώματος Περιπολικού Σκάφους Λ.Σ-ΕΛ. ΑΚΤ “602” από την Ακαδημία Αθηνών .

Στην καθιερωμένη ετήσια πανηγυρική συνεδρία της, η Ακαδημία Αθηνών, βράβευσε την 22/12/2015 το πλήρωμα του Περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος “602” (με Κυβερνήτη τον Ανθυποπλοίαρχο Λ .Σ. Παπαδόπουλο Κυριάκο), για τις εξαίρετες πράξεις υψηλής ανθρωπιστικής αξίας κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων Έρευνας, Διάσωσης και περισυλλογής προσφύγων στη θαλάσσια περιοχή της ν. Λέσβου.

Στην τελετή, την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρής Δρίτσας , ενώ παρέστησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Υ.ΝΑ.Ν.Π κ. Ιωάννης Θεοτοκάς και ο Αρχηγός του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ. Σ. Αθανασόπουλος Αθανάσιος.

Ο Υπουργός, αφού εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στον Ανθυποπλοίαρχο Λ.Σ. Κυριάκο Παπαδόπουλο και στον Αρχηγό του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Αθανάσιο Αθανασόπουλο, τους ζήτησε να μεταφέρουν τη βαθιά του εκτίμηση για το έργο που επιτελούν, τόσο στο πλήρωμα του Περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος “602”, όσο και σε όλα τα πληρώματα των περιπολικών σκαφών του Λ.Σ.

About kymaeditor

Check Also

Ο Πειραιάς υποδέχεται το εμβληματικό Γαλλικό ιστιοφόρο «Belem»

Έναν εξαιρετικά τιμητικό και σημαντικό ρόλο στο ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας στη Γαλλία συνεχίζει να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *