Βραβεύτηκαν 450 νέοι φοιτητές από τον δήμο Κορυδαλλού και την Ένωση Συλλόγων Γονέων

Σε ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών του Κορυδαλλού στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας, που διοργάνωσε ο Δήμος Κορυδαλλού και η Ένωση των Συλλόγων Γονέων.
Στην κατάμεστη από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς αίθουσα του «Σινέ Παράδεισος» βραβεύτηκαν 450 μαθητές των πέντε γενικών Λυκείων, του ΕΠΑΛ, καθώς και απόφοιτο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, που πέρασαν με επιτυχία τις Πανελλήνιες Εξετάσεις του περασμένου Ιουνίου.
«450 νέοι φοιτητές, 450 ακόμη ακαδημαϊκοί πολίτες προστιθέμενοι στο σημαντικό επιστημονικό δυναμικό της πόλης θεμελιώνουν ακόμη πιο αισιόδοξα την πορεία μας προς το αύριο. Τιμώντας εσάς, επιβραβεύουμε την προσπάθεια, τον αγώνα, την στόχευση, την προσωπική θυσία. Τιμούμε όμως και αυτούς που είναι αποφασισμένοι είτε να ξαναδώσουν τη μάχη, είτε να βγουν σε άλλους στίβους, να αγωνιστούν και να κερδίσουν» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

About kymaeditor

Check Also

“Φορτίζω παντού” για Πέραμα, Κερατσίνι και Σαλαμίνα

Με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών,  αρμόδιο για τις μεταφορές, κ. Βασίλη Οικονόμου συναντήθηκαν οι δήμαρχοι Περάματος κ. Γιάννης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *