«Γάμος» Καμμένου- Νικολόπουλου

Eπισφραγίστηκε η συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Την Πέμπτη , εξάλλου, αναμένεται να παρουσιαστεί το νέο σχήμα που διαμορφώνεται. Ο Νίκος Νικολόπουλος θα αναλάβει τη διαδικασία περαιτέρω διεύρυνσης του σχήματος, με συναντήσεις και συνομιλίες με ανεξάρτητους βουλευτές και σχηματισμούς που βρίσκονται εκτός Βουλής.

Σε δήλωσή του, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για τη δημιουργία μιας «πατριωτικής αντιμνημονιακής συμμαχίας που θα σέβεται την αυτονομία όλων και θα εξυπηρετεί τον κοινό σκοπό». «Από κοινού θα δοθεί η μάχη στη Βουλή. Η προσπάθεια διεύρυνσης θα συνεχιστεί, καλώντας ανεξάρτητους βουλευτές που συμφωνούν στο στόχο ανατροπής του μνημονίου, να συνεργαστούν με το νέο σχήμα», πρόσθεσε ακόμα ο Πάνος Καμμένος και έκανε επίσης αναφορά στον επικεφαλή του Άρματος Πολιτών,Γιάννη Δημαρά, λέγοντας πως συμφωνεί με την προσπάθεια διεύρυνσης και την στηρίζει.

Ο Νίκος Νικολόπουλος από πλευράς του, συνέδεσε την ημέρα ανακοίνωσης της συνεργασίας με τη  νίκη της εθνικής Ελλάδος, δηλώνοντας: «Είναι μία μεγάλη μέρα η σημερινή. Είναι απαραίτητο το αντιμνημονιακό μέτωπο που θα ανατρέψει τη μνημονιακή παράγκα».

Μάλιστα, εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την επιτυχία του εγχειρήματος, τονίζοντας ότι: «Είναι έτοιμος ο νέος κυβερνητικός σχηματισμός στον οποίο έχουν θέση και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Μετά από λίγο καιρό θα γιορτάσουμε την απελευθέρωση της χώρας από τα μνημονιακά δεσμά».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Νικολόπουλος θα αναλάβει τη διαδικασία περαιτέρω διεύρυνσης του σχήματος, με συναντήσεις και συνομιλίες με ανεξάρτητους βουλευτές και σχηματισμούς που βρίσκονται εκτός Βουλής.

About kymaeditor

Check Also

Ελλάδα: 581 βραβευμένες ακτές με “Γαλάζια Σημαία”

Με 581 βραβευμένες ακτές με “Γαλάζια Σημαία”, η Ελλάδα κατέχει την 2η θέση παγκοσμίως για το 2022. Οι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *