«Γάμος» Καμμένου- Νικολόπουλου

Eπισφραγίστηκε η συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Την Πέμπτη , εξάλλου, αναμένεται να παρουσιαστεί το νέο σχήμα που διαμορφώνεται. Ο Νίκος Νικολόπουλος θα αναλάβει τη διαδικασία περαιτέρω διεύρυνσης του σχήματος, με συναντήσεις και συνομιλίες με ανεξάρτητους βουλευτές και σχηματισμούς που βρίσκονται εκτός Βουλής.

Σε δήλωσή του, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για τη δημιουργία μιας «πατριωτικής αντιμνημονιακής συμμαχίας που θα σέβεται την αυτονομία όλων και θα εξυπηρετεί τον κοινό σκοπό». «Από κοινού θα δοθεί η μάχη στη Βουλή. Η προσπάθεια διεύρυνσης θα συνεχιστεί, καλώντας ανεξάρτητους βουλευτές που συμφωνούν στο στόχο ανατροπής του μνημονίου, να συνεργαστούν με το νέο σχήμα», πρόσθεσε ακόμα ο Πάνος Καμμένος και έκανε επίσης αναφορά στον επικεφαλή του Άρματος Πολιτών,Γιάννη Δημαρά, λέγοντας πως συμφωνεί με την προσπάθεια διεύρυνσης και την στηρίζει.

Ο Νίκος Νικολόπουλος από πλευράς του, συνέδεσε την ημέρα ανακοίνωσης της συνεργασίας με τη  νίκη της εθνικής Ελλάδος, δηλώνοντας: «Είναι μία μεγάλη μέρα η σημερινή. Είναι απαραίτητο το αντιμνημονιακό μέτωπο που θα ανατρέψει τη μνημονιακή παράγκα».

Μάλιστα, εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την επιτυχία του εγχειρήματος, τονίζοντας ότι: «Είναι έτοιμος ο νέος κυβερνητικός σχηματισμός στον οποίο έχουν θέση και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Μετά από λίγο καιρό θα γιορτάσουμε την απελευθέρωση της χώρας από τα μνημονιακά δεσμά».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Νικολόπουλος θα αναλάβει τη διαδικασία περαιτέρω διεύρυνσης του σχήματος, με συναντήσεις και συνομιλίες με ανεξάρτητους βουλευτές και σχηματισμούς που βρίσκονται εκτός Βουλής.

About kymaeditor

Check Also

Καθυστερήσεις στο Δέλτα Φαλήρου προς Πειραιά

Καθυστερήσεις και χαμηλές ταχύτητες στη Συγγρού προς Πειραιά( Δέλτα Φαλήρου) λόγω ακινητοποιημένου οχήματος, τώρα.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *