Εσωκομματικά βέλη σε Δούρου για την (προεκλογική) συνάντηση της με Μαρινάκη

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε από τους ίδιους τους συντρόφους της η Ρένα Δούρου. Η νέα Περιφερειάρχης Αττικής,  η οποία στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ,  δέχτηκε επιθέσεις από στελέχη του κόμματος της Κουμουνδούρου, κατά τη διάρκεια της κεντρικής Επιτροπής, εξαιτίας της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το antinews.gr, η Ρένα Δούρου αρχικά τα άκουσε απ’ την Ηρώ Διώτη αφού η  βουλευτής Λάρισας και υποψήφια για την περιφέρεια Θεσσαλίας, μια εκ των «53» στην κυριολεξία έσταζε φαρμάκι για την περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική.


Ξεκινώντας ανέφερε ότι «η επιλογή της υποψηφιότητάς μου ήταν επιλογή ανακούφισης για το ΣΥΡΙΖΑ. Η Αριστερά όμως οφείλει να προστατεύει όσους ρίχνει στη μάχη. Καλώς έκανε και παραιτήθηκε η Ρένα Δούρου από βουλευτής όμως δημιούργησε προβλήματα σε όλους τους υπόλοιπους που έπρεπε να απολογούμασταν ότι δεν είμαστε πολυθεσίτες. Δεν καλυφθήκαμε από κανένα συλλογικό όργανο για το γεγονός ότι δεν παραιτηθήκαμε απ’ τη βουλευτική έδρα».

Και συνέχισε ρίχνοντας έμμεσα το καρφί της: «το παράδειγμα και η στάση του καθενός είναι πιο ισχυρή από το επιχείρημα για να πείσεις τον κόσμο και να μην τον διώχνεις. Μια τέτοια περίπτωση είναι οι χειρισμοί για το γήπεδο της ΑΕΚ»!

Μετά την Ηρώ Διώτη σειρά πήρε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία άφησε αιχμές για πολύ πιο χοντρά πράγματα. Μιλώντας στην ΚΕ η κ. Χριστοδουλοπούλου άφησε αιχμές για τη συνάντηση της Ρένας Δούρου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς είπε πως «το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το νέο, είχε τα κινήματα μαζί του. Τώρα χάσαμε την ηθική μας πήγαμε με τους «μαρινάκηδες» μην χάσουμε και την ψυχή μας».

Η Ρένα Δούρου απαντώντας τόνισε πως η νίκη στην περιφέρεια δεν ήταν αποτέλεσμα συναντήσεων αλλά δείγματος γραφής που έδωσε η παράταξη.

About kymaeditor

Check Also

ΠΕ Αττικής: Πορεία υλοποίησης έργων σε Κύθηρα-Αντικύθηρα

Τα έργα υποδομών και ανάπτυξης που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο Κυθήρων – …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *