Γιορτή του σπάρου στην Πειραϊκή- Να επιστρέψει το χαμόγελο σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά, το μήνυμα Μώραλη

Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή του σπάρου στο λιμανάκι όρμου Αφροδίτης στην Πειραϊκή, στην οποία παραβρέθηκε  και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. Την γιορτή  διοργανώνει ο Σύλλογος ερασιτεχνών αλιέων «Άγιος Νικόλαος». «Να επιστρέψει το χαμόγελο σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά, ήταν το μήνυμα του δήμαρχου της πόλης.

Η γιορτή  πραγματοποιήθηκε ξανά φέτος με τη στήριξη του Δήμου Πειραιά μετά από τη διακοπή των τελευταίων ετών. Επιπλέον, για πρώτη φορά, είχε φιλανθρωπικό σκοπό καθώς όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Δηλώσεις Γ. Μώραλη

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιούνται τέτοιες εκδηλώσεις στον Πειραιά πολύ περισσότερο δε όταν έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η νέα Δημοτική Αρχή της πόλης και εγώ προσωπικά, στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που φέρνουν κοντά τους Πειραιώτες. Είμαστε χαρούμενοι που συμβάλαμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας και με την στήριξη του Ολυμπιακού, προκειμένου να ξαναπραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή στην πόλη μας. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι καλό να βρισκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο, να περνάμε όμορφες στιγμές και ταυτόχρονα όλοι μαζί να στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη.

Πρόθεση μας είναι, παρά τις περιορισμένες δυνατότητες του Δήμου να πραγματοποιούνται εκδηλώσεις και να επιστρέψει το χαμόγελο σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά».

 

 

About kymaeditor

Check Also

Ζάκυνθος: Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας αγρότης 53 ετών, ο οποίος έκανε εργασίες σε κτήμα με ελιές …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *