
Τα γκρίζα μαλλιά εκτός από αποτέλεσμα της φυσικής διαδικασίας γήρανσης μπορεί να είναι το αποτέλεσμα κάποιας διατροφικής ανεπάρκειας, όπως η έλλειψη των βιταμινών Β-12 ή Β-9. Όσο μεγαλώνετε, τα γκρίζα μαλλιά αυξάνονται κατά 10% έως 20% κάθε 10 χρόνια μετά την ηλικία των 30 ετών, αλλά με την κατάλληλη διατροφή μπορεί να καθυστερήσετε αυτήν τη διαδικασία. Δείτε τι πρέπει να καταναλώνετε για να περιορίσετε όσο είναι δυνατόν τα γκρίζα μαλλιά: Βιταμίνη Β-12 Η έλλειψη της βιταμίνης Β-12, επίσης γνωστή ως αναιμία, συνδέεται με το πρώιμο “γκριζάρισμα” των μαλλιών. Η βιταμίνη Β-12 συμβάλλει στην καλή κατάσταση του νευρικού σας συστήματος και […]
Πηγη: Ιατρικα Νεα