Ημέρες θάλασσας

Γολγοθάς για να φθάσει κανείς στο Λιμάνι του Πειραιά μέχρι και στην Ακτή Ποσειδώνος.

Η επιδείνωση του καιρού το τελευταίο εικοσιτετράωρο επιφύλαξε εκπλήξεις για τους εκδρομείς του Πάσχα με ακυρώσεις ή μεταθέσεις δρομολογίων.

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη δυσκολία για όσους επιλέγουν τον Πειραιά για το ταξίδι τους. Η πρόσβαση στο μεγάλο Λιμάνι είναι ήδη προβληματική καθώς οι εργολήπτες του τραμ έκλεισαν τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στη Μικράς Ασίας στο ρεύμα προς Πειραιά χωρίς πρακτικά να έχουν ξεκινήσει οι εργασίες. Και αφού ανταπεξέλθουν οι οδηγοί στις καθυστερήσεις έρχονται πάλι αντιμέτωποι με κλειστή δεξιά λωρίδα, αυτή τη φορά από οδηγούς ταξί στην Ακτή Ποσειδώνος με αυθαίρετη πιάτσα από τη διασταύρωση της Γούναρη μέχρι τον Ηλεκτρικό Σταθμό.

Η θέση του Πειραϊκού Κύματος είναι υπέρ των επαγγελματιών, πρέπει όπως να υπάρχει μία ‘γείωση’ στις πράξεις. Και επειδή ο χαρακτηρισμός μεγάλο για το λιμάνι του Πειραιά επικρατεί όχι μόνο λόγω μεγέθους αλλά και λόγω εξυπηρέτησης , πρέπει οι αρχές να μεριμνήσουν για τη ομαλή εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.

About kymaeditor

Check Also

Σύλληψη 70χρονου φυγόδικου στον Πειραιά

Συνελήφθη,  στον Πειραιά, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *