Γυναικεία υπόθεση το νέο προεδρείο στο δήμο Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη

Tην πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε το Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη προκειμένου να εκλέξει τα μέλη του Προεδρείου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς και των εκπροσώπων του Δήμου στην  Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής. 
Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα ομαλό, έληξαν από την πρώτη ψηφοφορία ενώ για πρώτη φορά στο Δήμο το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου απαρτίζεται αποκλειστικά από γυναίκες.
Πιο συγκεκριμένα: Νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε η Δέσποινα Σωτηροπούλου, Αντιπρόεδρος η Κυριακή Χαραλαμπίδου και Γραμματέας η  Ειρήνη Βαλλιανάτου.
Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχθηκαν από την πλειοψηφία ως τακτικά μέλη, οι : Αδαμπασίδης Θανάσης, Λαγουμιτζής Μιχάλης, Μπογράκος Δημήτρης, Κουφοπαντελής Μιχάλης και Νικολάκης Σπύρος, με αναπληρωματικούς τους Άννινο Νίκο, Μπακατσέλο Γιάννη και Λιανοπούλου Άννα. Από τη μειοψηφία εκλέχθηκαν οι : Κατηφές Παναγιώτης, Αλιμπέρτης Ιορδάνης και Βρεττάκος Κούλης, με αναπληρωματικές τις Καλαποθάκου Βέτα και Μόσχου Δήμητρα.
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι: Χατζηπαυλίδης Λευτέρης, Κοτζαμάνης Σπύρος, Μεσίσκλης Τάκης, Αργυράκη Έφη και Ιωαννίδου Τούλα, με αναπληρωματικούς τους Παναγόπουλο Νίκο, Καζαντζίδη Γιάννη και Βακαλάκη Ηλία. Από τη μειοψηφία εκλέχθηκαν οι  Ιωαννίδης Κυριάκος, Παπαδόπουλος Κώστας και Μπακιρτζής Νίκος, με αναπληρωματικούς τον   Γιάννη Αγγελινιάδη και την Αθηνά Μπούτση.
Για την Π.Ε.Δ.Α. από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι: Αδαμπασίδης Θανάσης, Βαλλιανάτου Ειρήνη, Μπίχτας Παύλος και Τούντας Κανέλλος, ενώ από τη μειοψηφία οι  Μπενετάτος Στέλιος και Παπαδόπουλος Κώστας.

About kymaeditor

Check Also

Νέα γκράφιτι στα Σχολεία του Ρέντη και της Νίκαιας

Γκράφιτι δημιουργήθηκαν τις τελευταίες λίγες εβδομάδες στις προσόψεις του 4ου Νηπιαγωγείου Ρέντη και των Δημοτικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *