Δήλωση Ηλία Τζενατουλάκου για την υποψηφιότητα Μώραλη

 Στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη για το δήμο Πειραιά αναφέρθηκε ο Ηλίας Τζανετουλάκος. Ο υποστηριζόμενος από τη Δημοκρατική Αριστερά για το δημαρχιακό θώκο στο μεγάλο λιμάνι τόνισε πως «δυστυχώς ο Πειραιάς μας μετατρέπεται σε πεδίο σκληρής αντιπαράθεσης ανάμεσα σε επιχειρηματικά συμφέροντα και όμορες πολιτικές δυνάμεις».

 Αναλυτικά η δήλωση:

Η δήλωση του κ. Τζανετουλάκου για την υποψηφιότητα Μώραλη έχει ως εξής: «Δυστυχώς ο Πειραιάς μας μετατρέπεται σε πεδίο σκληρής αντιπαράθεσης ανάμεσα σε επιχειρηματικά συμφέροντα και όμορες πολιτικές δυνάμεις.

Εμείς, η “Πειραιάς 2014+” (Π14+), μια συλλογικότητα που προέρχεται από νέους κυρίως ανθρώπους, νέους που παρά τα τόσο σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δεν χάνουν την πίστη τους στην Ελευθερία την Δημοκρατία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας. Ο Ολυμπιακός μας δεν είναι στρατός και αν μέσα στα χρόνια κατέληξε να έχει εταιρική μορφή και σύσταση, για εμάς θα παραμένει πάντα Ιδέα.

Είμαστε σίγουροι για την αφύπνιση που έχει επέλθει σε μεγάλο κομμάτι του Πειραϊκού λαού και εν γένει της Ελληνικής κοινωνίας. Δεν ελπίζουμε, είμαστε σίγουροι, σίγουροι πως οι συνδημότες μας έχουν καταλάβει τι διακυβεύεται και ότι δεν θα επηρεαστούν από τις σειρήνες και τους μάγους με τα δώρα.

Είμαστε σίγουροι πως οι συνδημότες μας έχουν πάψει προ πολλού να κινούνται ως κοπάδια αμνών.

Η κοινωνία του Πειραιά αποζητά διαφάνεια, αξιοπιστία, όραμα, αλληλεγγύη, ανθρωποκεντρική προσέγγιση και τέλος Ελπίδα.

Κανένας από τους εμφανιζόμενους ως Μεσσίες δεν μπορεί να τους χαρίσει Ελπίδα, παρά ο ίδιος τους ο εαυτός, η αφύπνιση λοιπόν δεν είναι ζητούμενο αλλά επιτακτική ανάγκη».

About kymaeditor

Check Also

Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων: Αρχαιολογικός περίπατος στο Ιερό του Ποσειδώνα στην Καλαυρεία Πόρου

Ελάτε μαζί μας να γνωρίσουμε ένα από τα πιο σημαντικά αρχαία θρησκευτικά κέντρα του Αργοσαρωνικού, …