Δήμος Κορυδαλλού: Εγκαίνια Βρεφονηπιακού Σταθμού στις 30 Μαρτίου

Εγκαινιάζεται την Κυριακή 30 Μαρτίου, στις 11.30 το πρωί ο νέος ιδιόκτητος Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δήμου, που βρίσκεται στην οδό Πλαταιών και Γρ. Λαμπράκη. Ο νέος Σταθμός, δυναμικότητας 125 βρεφών και νηπίων, είναι το στολίδι των κτιριακών εγκαταστάσεων της προσχολικής αγωγής του Δήμου. Διαθέτει φωτεινές αίθουσες διδασκαλίας, όμορφους χώρους ξεκούρασης, σύγχρονη κουζίνα για την προετοιμασία του φαγητού με άριστες συνθήκες υγιεινής και ένα ασφαλή, άνετο προαύλιο χώρο. Περιλαμβάνει υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο με συνολικό εμβαδόν 1.450 μέτρα.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης αναφέρει: «Η απόκτηση ιδιόκτητων υποδομών για την προσχολική αγωγή αποτελεί βασική προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή. Έτσι εξασφαλίζουμε τους σύγχρονους, ασφαλείς και παιδαγωγικά άρτιους χώρους, που προσφέρουν το κατάλληλο περιβάλλον στην ευαίσθητη ηλικία μετάβασης από την οικογενειακή ζωή στο σχολικό περιβάλλον. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου μας λειτουργούν χωρίς να λείψει ούτε μία παιδαγωγός, εξασφαλίζοντας όλες τις παροχές για τα παιδιά μας, χωρίς καμία έκπτωση».

About kymaeditor

Check Also

Νέα Σμύρνη: Πυροβολισμοί σε αγώνα βόλεϊ – Ένας τραυματίας

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Νέα Σμύρνη, έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας», όπου διεξαγόταν ο αγώνας Πανιώνιος – ΟΦΗ (βόλεϊ …