Δήμος Νίκαιας- Ρέντη: Εκδήλωση με θέμα “Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο – Cyberbulling”

Εκδήλωση με θέμα “Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο – Cyberbulling”  διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη σε συνεργασία με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος  την Πέμπτη 26 Μαρτίου και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου (Π. Τσαλδάρη 10 , Α’όροφος).
Βασικοί ομιλητές θα είναι : ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Υποστράτηγος κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης καθώς και εξειδικευμένοι αξιωματικοί.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τα πρόσφατα τραγικά περιστατικά παρενόχλησης και εκφοβισμού στο χώρο της νεολαίας.

About kymaeditor

Check Also

“Γνωρίζοντας την Κάσο” από το σύλλογο Επαγγελματιών Κάσου

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών, Επιχειρηματιών και Εμπόρων Ηρωικής Νήσου Κάσου σε συνεργασία με τον Σύλλογος των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *