Δήμος Πειραιά: Νέο infokiosk για άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών

Ένα νέο infokiosk τοποθέτησε η δημοτική Αρχή Πειραιά στο ισόγειο του Δημαρχείου της πόλης, προκειμένου οι πολίτες να καθοδηγούνται άμεσα στις υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά.

Σε πρώτη φάση μέσω αυτού του μηχανήματος, το οποίο περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται για το που βρίσκονται όλα τα τμήματα και οι υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά, με σκοπό την καλύτερη δυνατή και γρηγορότερη εξυπηρέτησή τους.

Σε δήλωσή του ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πληροφορικής, Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης κ. Ανδρέας Βεντούρης τόνισε:

“Επιθυμία και στόχος της νέας δημοτικής αρχής είναι η μετατροπή του Δήμου Πειραιά σε ένα σύγχρονο Δήμο, με προτεραιότητα την απλούστευση των διαδικασιών για την άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση των δημοτών. Η τοποθέτηση του infokiosk είναι ένα πολύ μικρό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε σύντομα να παρουσιάσουμε και τα επόμενα βήματά που θα συνθέσουν ένα καινοτόμο μοντέλο ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών”.

Δελτία Τύπου

About kymaeditor

Check Also

Ύδρα: Άγγελος Διαμαντόπουλος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με όρεξη και αποφασιστικότητα

Για την Ύδρα:  Άγγελος Διαμαντόπουλος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με όρεξη και αποφασιστικότητα για το νησί., …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *