Δίδυμο Μαρινάκη- Μώραλη στο Πειραιά

Ήταν γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα «κατέβαινε» στην αυτοδιοικητική μάχη του ερχόμενου Mαϊου (κάτι που άλλωστε είχαμε γράψει και εμείς). Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας, δεν θα είναι τελικά ο υποψήφιος δήμαρχος για τον Πειραιά, αλλά δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη, που θα είναι εκείνος που θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο στο μεγάλο λιμάνι, δίνοντας έτσι στις εκλογές του Μαΐου ολυμπιακό χρώμα.

Ο Γιάννης Μώραλης είναι  αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και επί σειρά ετών  στενός συνεργάτης του Σωκράτη Κόκκαλη στους «ερυθρόλευκους», ενώ τον ίδιο ρόλο έχει και σήμερα, στο πλευρό του νυν προέδρου, από τότε που απέκτησε την ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η δήλωση του Γιάννη Μώραλη: 

«Ο Πειραιάς πρωταγωνίστησε στη ζωή μου. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, εργάστηκα και εργάζομαι στον Πειραιά και μέσα από την 20έτη διαδρομή μου στον Ολυμπιακό γνώρισα την πόλη, τις γειτονιές, τους ανθρώπους αλλά και τα προβλήματα τους.

Μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς με την πλειοψηφία των Πειραιωτών αλλά και με σημαντικούς ανθρώπους που αγαπούν τον Πειραιά για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας.

Γι αυτό αποφάσισα να διεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου Πειραιά. Με αγάπη και πάθος, με σχέδιο και γνώση όλοι μαζί να δουλέψουμε για να οικοδομήσουμε τον Πειραιά της ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους.

Γι αυτό σας προσκαλώ όλες και όλους να βαδίσουμε μαζί ενώνοντας δυνάμεις.

Γιάννης Μώραλης»

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη: 

«Η υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη αποτελεί μια επιλογή νίκης. Εμπιστεύομαι το Γιάννη Μώραλη για τη θέση και την ευθύνη του δημάρχου Πειραιά.

Μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος για την πόλη μας.

Ο Πειραιάς πρέπει να βγει νικητής και να αποτελέσει πρότυπο διοίκησης, ανάπτυξης και ευημερίας για όλους. Θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος και έμπρακτα στέκομαι δίπλα του για τη μεγάλη ανατροπή».
 

About kymaeditor

Check Also

Προβολή της Μήλου σε Βρετανία και Αυστραλία

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι …