“Δίνονται σε ισοβίτες άδειες, γιατί ο Ρωμανός διαφοροποιείται;”

Σε μια κλωστή κρέμεται η ζωή του Νίκου Ρωμανού, αφού πλέον η κατάσταση της υγείας του είναι οριακή, όπως είπε ο Φραγκίσκος Ραγκούσης. Ο συνήγορος του 21χρονου που διανύει την 28η μέρα απεργίας πείνας, απηύθυνε για ακόμα μια φορά έκκληση για την επανένταξη του 21χρονου.

«Η ζωή φεύγει από τον Ρωμανό. Ο Ρωμανός έχει κουραστεί. Χθες το βράδυ (σ.σ Κυριακή) που τον είδα, έχει καταπέσει ακόμα, φεύγει το παιδί αυτό από κοντά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Δίνονται σε ισοβίτες άδειες, γιατί ο Ρωμανός διαφοροποιείται; Επειδή τον βαφτίσαμε τρομοκράτη;», τόνισε ο κ. Ραγκούσης. Και συμπλήρωσε: «Ο Ρωμανός αντιδρά. Ήδη έχει εξαγγείλει ότι θα κατέβει και σε απεργία δίψας».

About kymaeditor

Check Also

Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα στον Κηφισό

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τη νύχτα στη Λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Λεωφόρου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *