Δίπλα στους άστεγους η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά – Μοίρασε ρούχα, κουβέρτες και τρόφιμα

Στο πλευρό εκείνων που ζουν, τρώνε και κοιμούνται στις αποβάθρες του λιμανιού στέκεται η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟΔΕΠ).
αφού παρέλαβε σαράντα τέσσερις σακούλες με είδη ρουχισμού που συγκεντρώθηκαν από πολίτες στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της ομάδας “Δεν Ξεχνάμε”.
Ειδικότερα, στο πνεύμα της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας, η ομάδα “Δεν Ξεχνάμε” συγκέντρωσε ρούχα, κουβέρτες και τρόφιμα και στη συνέχεια βγήκε στους δρόμους και το λιμάνι του Πειραιά και τα μοίρασε σε αστέγους. Όσα ρούχα περίσσεψαν παραδόθηκαν στην ΚΟΔΕΠ, προκειμένου να διατεθούν στον Ξενώνα Αστέγων του δήμου Πειραιά “Ανακούφιση”, καθώς και σε άλλους άπορους.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα “Δεν Ξεχνάμε”, η οποία με τη δράση της απέδειξε στην πράξη, τι σημαίνει αλληλεγγύη και στήριξη στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε και τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν ρούχα, τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης» δήλωσε η πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ, κυρία Κορίνα Λαουλάκου και συμπλήρωσε:

«H Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά κάνει ό,τι μπορεί, στο πλαίσιο των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων του δήμου, προκειμένου να βοηθήσει και να βελτιώσει την καθημερινότητα των άστεγων και άπορων συμπολιτών μας. Όμως, οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες. Για αυτό και η στήριξη από φορείς, από πολίτες, από εθελοντές και από κοινωνικά ευαισθητοποιημένες ομάδες είναι απαραίτητη».

About kymaeditor

Check Also

“Φορτίζω παντού” για Πέραμα, Κερατσίνι και Σαλαμίνα

Με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών,  αρμόδιο για τις μεταφορές, κ. Βασίλη Οικονόμου συναντήθηκαν οι δήμαρχοι Περάματος κ. Γιάννης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *