Δείπνο μιας ώρας για Σαμαρά- Καραμανλή στη Κηφισιά

Tην ευκαιρία να τα πουν απο κοντά είχαν την περασμένη Κυριακή οι Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής στην οικία του πρώτου στη Κηφισιά. Αμφότεροι συζήτησαν για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, το μέλλον των συνομιλιών αλλά και τα εσωτερικά θέματα της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το «Έθνος» ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατά διάρκεια της συζήτησης εξέφρασε στον Κώστα Καραμανλή την ανησυχία του για τις πρώτες κινήσεις της νέας κυβέρνησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ραντεβού κανονίστηκε την ημέρα της ψηφοφορίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Οι δύο άνδρες φέρονται να συμφώνησαν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να αποφύγει τους όρους των δανειστών. Μάλιστα, ο κ. Σαμαράς εκτίμησε ότι σύντομα το κυβερνητικό επιτελείο θα κληθεί να βάλει την υπογραφή του σε ένα νέο μνημόνιο.

Όταν η συζήτηση έφτασε στα ενδοκομματικά, ο πρώην πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως ακόμη και εκείνοι που ανήκουν στον στενό κύκλο των πολιτικών του φίλων, δεν έχουν την έγκρισή του να μιλούν εξ ονόματός του. Είπε πάντως πως δεν μπορεί να τους απαγορεύει να έχουν άποψη και να την εκφράζουν δημόσια.

Ο κ. Σαμαράς σχολίασε από τη μεριά του ότι είναι αποδεκτό ο καθένας να έχει τη δική του γνώμη, αλλά είναι σημαντικό σε κάθε περίπτωση να γνωρίζει ότι κινούνται αυτόνομα και δεν εντάσσονται σε κάποια ομάδα που έχει τη δική του έγκριση.

About kymaeditor

Check Also

Τα μέτρα ασφαλείας και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αυριανό τελικό του Conference League

Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας καθώς και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που ήδη εφαρμόζονται, για την εύρυθμη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *