Δεκαεπτάχρονος απο την Πιερία κατηγορείται για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας στο διαδίκτυο.

Δικογραφία σε βάρος 17χρονου από την Πιερία, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, σχηματίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο 17χρονος εντοπίστηκε στο πλαίσιο διεθνους επιχείρησης, που διήρκεσε αρκετούς μήνες, στην οποία συμμετείχε και η Ελληνική Αστυνομία.

Κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με τις δικαστικές αρχές, διεξήγαγε έρευνα στην οικία του 17χρονου στην Πιερία, όπου διαπιστώθηκε ότι εμπλέκεται στη διακίνηση παιδικής πορνογραφίας. Κατασχέθηκαν, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά μέσα θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για την περαιτέρω εργαστηριακή τους διερεύνηση.Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Πηγή: ΑΜΠΕ

About kymaeditor

Check Also

Πλημμύρησε και πάλι η Παραλιακή – Φορτηγό της ΕΥΔΑΠ κάθεται πάνω από φρεάτιο στον Άλιμο για να μην ανατιναχθεί το καπάκι

Κλειστή είναι η δεξιά λωρίδα της Παραλιακής στο ύψος της Καλαμακίου,  στο ρεύμα προς Πειραιά, το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *