Δεκαοκτώ συλλήψεις για παράνομη δράση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Σε δεκαοκτώ συλλήψεις προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, έπειτα από μεγάλη επιχείρηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης με παράνομη δράση στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας.
Μεταξύ των 18 συλληφθέντων είναι 4 επιχειρηματίες, ο λιμενάρχης και 6 υπάλληλοι του πλοηγικού σταθμού του λιμανιού.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πλήθος ιδιόχειρων σημειώσεων, πληθώρα κινητών τηλεφώνων και ψηφιακών συσκευών αποθήκευσης, και χρηματικά ποσά σε διαφορετικά νομίσματα συνολικού ύψους περίπου 34.000 ευρώ.
Σε βάρος των 18 συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της δωροληψίας και δωροδοκίας υπαλλήλου, της ψευδούς βεβαίωσης, της παράβασης καθήκοντος, της εκβίασης κατ’ επάγγελμα, της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

About kymaeditor

Check Also

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε αναίρεση στην εφετειακή απόφαση για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα το 2017

Στην υπόθεση της φονικής πλημμύρας στη Μάνδρα Αττικής το 2017 που έχασαν τη ζωή τους …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *