Δεκτό το αίτημα Κατσαφάδου για την ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας Σπετσών

Δεκτό έγινε από τον Υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη, το αίτημα του βουλευτή της ΝΔ Α΄ Πειραιώς και Νήσων Κώστα Κατσαφάδου για την ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας Σπετσών.

Κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας με τον Δήμαρχο Σπετσών, ο βουλευτής αντίκρυσε ένα ετοιμόρροπο κτίριο υποβασταζόμενο από σκαλωσιές, και αμέσως επικοινώνησε με τον Υπουργό Υγείας προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα. Άμεση ήταν και η αντίδραση του κ. Βορίδη που έδωσε εντολή για την υλοποίηση του έργου επισκευών του Κέντρου Υγείας Σπετσών, η δαπάνη του οποίου ανέρχεται στις 60 χιλιάδες ευρώ.

Ο Δήμαρχος Σπετσών Παναγιώτης Λυράκης αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την θετική κατάληξη του θέματος που ταλαιπωρούσε επί χρόνια τους κατοίκους του νησιού, δήλωσε: «Μετά από 3 ½ χρόνια κολλημένοι στα γρανάζια της γραφειοκρατίας με την καθοριστική συμβολή του βουλευτή Κώστα Κατσαφάδου και την άμεση ανταπόκριση του Υπουργού Υγείας, επιτέλους αρχίζει να υλοποιείται η επισκευή του πολυδύναμου Ιατρείου Σπετσών.»

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της Ν.Δ. Α’Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος σε δήλωσή του αναφέρει: «Οφείλουμε να στηρίζουμε την Περιφέρεια. Οφείλουμε να παρέχουμε το αυτονόητο στους πολίτες. Μαζί με τον Δήμαρχο Σπετσών Παναγιώτη Λυράκη  καταφέραμε να λύσουμε ένα θέμα το οποίο όχι μόνο προκαλούσε προβλήματα στους κατοίκους των Σπετσών, αλλά και δημιουργούσε άσχημη εικόνα στους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί.»

K.Y. Spetswn

About kymaeditor

Check Also

Δημόσιο: Ανοίγει τη Δευτέρα ο β’ κύκλος κινητικότητας για το 2022

Ανοίγει αύριο ο β’ κύκλος κινητικότητας για το 2022 στο Δημόσιο, καθώς την Τετάρτη η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *