«Δεν υπάρχει κόντρα Βενιζέλου-Παπανδρέου» λέει ο Καρύδης

Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τα όσα έγιναν την Δευτέρα στην εκδήλωση του Γιώργου Παπανδρέου, για την κόντρα Βενιζέλου – Παπανδρέου, ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν απειλείται η κυβέρνηση από τα όσα γίνονται στο ΠΑΣΟΚ.

«Αυτό της Δευτέρας ήταν απ’ τ’ άγραφα», σχολίασε αρχικά ο κ. Καρύδης για τα όσα έγιναν τη Δευτέρα στην εκδήλωση του Γιώργου Παπανδρέου για το ΠΑΣΟΚ και συνέχισε: «Έπρεπε να υπάρξει ισχυρή αντίδραση στον πολιτικό κανιβαλισμό των κλακαδόρων. Δεν μπορεί να έχουν σχέση αυτοί με τη δημοκρατία και την δημοκρατική παράταξη. Αυτή η εικόνα ήταν μια εικόνα που τραυμάτισε τις ψυχές όλων των ανθρώπων που πιστεύουν στην δημοκρατία».

«Μόνο μέσα από την ενότητα του χώρου μπορεί να γίνει κάτι. Δεν μπορεί ο χώρος να βρει μια καλύτερη τύχη και να προσφέρει το ΠΑΣΟΚ στον Ελληνικό λαό έτσι όπως πρέπει να γίνει αυτό, αν πηγαίνουμε σε μάχες χαρακωμάτων και σε εσωστρέφεια. Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα από ανθρώπους που μας λένε ότι πρέπει να πάμε ενωμένοι», πρόσθεσε.

«Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι πρέπει να μιλούμε πάντα με αλήθειες. Πρέπει με ενότητα να πάμε στην εξέλιξη που πρέπει να έχει η παράταξή μας. Το σύνθημα που πρέπει να ακούγεται είναι –το ΠΑΣΟΚ γερά και ενωτικά-. Αυτό πρέπει να ακούγεται», σχολίασε ακόμα.

«Δεν υπάρχει κόντρα Βενιζέλου-Παπανδρέου. Η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εξελέγη από τη βάση του ΠΑΣΟΚ. Έγινε συνέδριο. Όλοι πρέπει να μιλήσουμε καθαρά. Θα πρέπει να αποκατασταθεί αυτή η βλάβη. Δεν υπάρχουν σκέψεις διαγραφής του κ. Παπανδρέου. Ο κ. Βενιζέλος έχει δείξει ότι δεν συμφωνεί με τέτοιες λογικές. Το ΠΑΣΟΚ θα έχει μέλλον αν μπορέσει να ανασυγκροτηθεί», τόνισε ο κ. Καρύδης.

«Ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, το οποίο προσπαθούσε να ανεβάσει το σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό, το ανέβασε κατά λάθος στην σελίδα του ΠΑΣΟΚ. Το καταλάβαμε γρήγορα και το καταδικάσαμε. Δεν πρόκειται να πάμε σε μάχες εσωστρέφειας. Διαφορές και διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν αρκεί να πηγαίνουν την παράταξη μπροστά», είπε ο κ. Καρύδης για το επίμαχο σχόλιο στο facebook.

«Η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ είναι συντεταγμένη, έχει μέτρο ευθύνης για τα πράγματα. Το έχει αποδείξει. Είναι η μόνη κοινοβουλευτική ομάδα που μάτωσε για την πορεία των πραγμάτων. Αυτή τη μάχη δίνουμε και θα δίνουμε», είπε, σε σχετική ερώτηση για την κυβερνητική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία.

 

 

About kymaeditor

Check Also

Μήνυμα Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχου Λ.Σ. Γεώργιου Αλεξανδράκη για την εορτή του Αγίου Νικολάου

Με θρησκευτική ευλάβεια, πιστοί στις παραδόσεις και αξίες του Έθνους μας τιμούμε σήμερα τον Άγιο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *