«Δεν είναι αντίπαλος μου ο Ολυμπιακός»

Συγγραφέας ετοιμάζεται να γίνει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Σύμφωνα με όσα είπε στην τηλεόραση του Contra Channel και στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα «Χωρίς Αναισθητικό», ο δήμαρχος Πειραιά θα γράψει, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, βιβλίο στο οποίο θα αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο της εκλογικής διαμάχης. Ερωτώμενος δε για τον «ερυθρόλευκο» βασικό αντίπαλό του Γιάννη Μώραλη, τόνισε πως «αντίπαλος μου δεν είναι ο Ολυμπιακός».

«Μετά τις εκλογές θα γράψω βιβλίο για όσα έγιναν σε αυτές τις εκλογές», επεσήμανε αρχικά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος,  τονίζοντας ότι δεν μιλάει τώρα γιατί δεν θέλει να διχάσει τον λαό του Πειραιά, καταστρέφοντας όλο αυτό που πέτυχε στα χρόνια της θητείας του ως δήμαρχος. Την ενότητα του πειραϊκού λαού, το οποίο όπως ανέφερε είναι από τα μεγαλύτερα έργα του.

Για την κόντρα με τον Ολυμπιακό και το πως φτάσαμε στο σημείο, να κατεβάσει η ομάδα του λιμανιού δικό της συνδυασμό, ο οποίος απολαμβάνει και της στήριξης κορυφαίων υπουργών και στελεχών της Ν.Δ. τόνισε  συνεχώς ότι εκείνος δεν έχει αντιπαλότητες,  δεν έχει απέναντί του κανένα κόμμα, πρόσωπο ή φορέα και πως αντίπαλός του είναι τα προβλήματα της πόλης, κάποια στιγμή είπε στον παρουσιαστή. «Η μόνη μου κόντρα που έχω είναι με τα προβλήματα του Πειραιά» είπε χαρακτηριστικά και υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι Ολυμπιακός.

Ο κ. Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για πρωτοφανή έργα που έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας του, φτάνοντας τα 100 εκ. ευρώ

 «Στηρίζω τον Σαμαρά»

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος μίλησε και για τον Αντώνη Σαμαρά, υπενθυμίζοντας ότι όταν «ο Σαμαράς με τη θεσμική του ιδιότητα με επισκέφτηκε», είχε πει ότι «ο δήμαρχος που άλλαξε τον Πειραιά δεν αλλάζει» και ότι «προφανώς δεν άλλαξε τη θέση του». Όπως είπε ο ίδιος στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά,  αν και έχει αποχωρήσει από τα κόμματα και την κεντρική πολιτική σκηνή. Ζήτησε όμως μεγαλύτερη τόλμη από τον Πρωθυπουργό.

.

About kymaeditor

Check Also

Προβολή της Μήλου σε Βρετανία και Αυστραλία

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *