“Δεν μπορούμε να απευθυνθούμε στην κοινωνία με τον ίδιο πολιτικό λόγο με τον οποίο χάσαμε στις εκλογές”

Αναγκαίο θεωρεί το έκτακτο συνέδριο ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος  μίλησε στο MEGA για τις εσωκομματικές εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία. «Δεν μπορούμε να απευθυνθούμε στην κοινωνία με τον ίδιο πολιτικό λόγο με τον οποίο ηττηθήκαμε στις εκλογές» τόνισε ο πρώην υπουργός. 

«Έχουμε υποστεί μία βαριά ήττα στις εκλογές και πρέπει να συζητήσουμε τα αίτια σε ένα συνέδριο» τόνισε και πρόσθεσε ότι «το σημαντικό είναι να συζητήσουμε ποια Ν.Δ θέλουμε και τον προγραμματικό της λόγο».

«Εγώ αυτά τα περί “κρατήσαμε” κ.λπ. δεν είμαι έτοιμος να το απαξιώσω αλλά δεν μου φτάνει. Το να κρατάω, όταν είμαι ένα κόμμα εξουσίας δεν μου φτάνει» πρόσθεσε.

«Αν δεν κάνουμε συνέδριο τώρα, πότε θα κάνουμε;» αναρωτήθηκε, σημειώνοντας ότι δεν θεωρεί εσωστρέφεια τη συζήτηση.

«Υποχρέωσή μας είναι να ασκούμε σκληρή κριτική  στην κυβέρνηση εκεί που πρέπει αλλά και να την στηρίξουμε όταν πρέπει» είπε ακόμα.

Παράλληλα ζήτησε να σταματήσει η απίστευτη πολυφωνία της κυβέρνησης και οι ασόβαρες προτάσεις προς τους εταίρους μας». Ο κ. Δένδιας άφησε αιχμές και για το μεταναστευτικό λεγόντας ότι «το σύστημα διαχείρισης της μετανάστευσης ανατρέπεται από την κυβέρνηση και μετατρέπεται το κέντρο της Αθήνας σε αποθήκη ψυχών».

About kymaeditor

Check Also

Εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου στην Αθήνα: Το μπόνους των 16.000 ευρώ για κάθε νεκρό και τα σχέδια για μαζικό χτύπημα

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι αρχές ασφαλείας στην Ελλάδα μετά τη σύλληψη δύο Πακιστανών που σχεδίαζαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *