“Δεν ξεπουλάμε τον ΟΛΠ”

Ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναφορικά με το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ και ΟΛΘ. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως “δεν συζητάμε την περαιτέρω πώληση ή ιδιωτικοποίηση των λιμανιών Πειραιά και Θεσσαλονίκης”.

«Εμείς δεν θα προχωρήσουμε σε καμία περίπτωση σε ξεπούλημα των περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου, τα οποία έχουν να κάνουν με τα δίκτυα, με παραγωγικούς φορείς του δημοσίου, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και να αποτελέσουν τη βάση για την οικονομική ανάπτυξη», ανέφερε αρχικά.

Παράλληλα, ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι απαιτείται ένα εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων και «μέσα σε αυτές τις μεταρρυθμίσεις υπάρχουν σημεία τα οποία θα μπορούσαν να είναι κοινοί τόποι με τους εταίρους.

About kymaeditor

Check Also

Στάση εργασίας απόψε στο Μετρό: Ποιά ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί – 24ωρη απεργία την Τρίτη

Λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ), οι Γραμμές 2 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *