Δεσμεύθηκε κατεψυγμένο βοδινό κρέας σε κρεοπωλείο του Πειραιά

Στη δέσμευση κατεψυγμένου βοδινού κρέατος στον Πειραιά προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, σε έκτακτο έλεγχο που πραγματοποίησαν. Το κρέας ήταν προέλευσης Βελγίου και συνολικού βάρους 112 κιλών.

Συγκεκριμένα, στις 10-12-2014 κατά τον διενεργηθέντα επιτόπιο υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε κρεοπωλείο του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και δέσμευσαν 112 κιλά κατεψυγμένου βόειου κρέατος, προέλευσης Βελγίου , ως τρόφιμο μη κανονικό ως προς την επισήμανση και ως προς τις εκάστοτε ποιοτικές προδιαγραφές και κανόνες παραγωγής και εμπορίας.

Η περαιτέρω τύχη του δεσμευμένου προϊόντος θα κριθεί σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας.

About kymaeditor

Check Also

Στη δημοσιότητα στις 16:30 το σχέδιο νόμου για τον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας από τον υπ. Δικαιοσύνης

Το σχέδιο νόμου για τον νέο Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας θα παρουσιάσει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *