Είκοσι τόνοι προϊόντων στην “Κυριακή χωρίς μεσάζοντες” στον Κορυδαλλό

Με μεγάλη ανταπόκριση από τους δημότες επαναλήφθηκε από την Κυριακή 2  Νοεμβρίου  για τέταρτη χρονιά, η δράση του Δήμου Κορυδαλλού «Κυριακές χωρίς μεσάζοντες».

Από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι οι παραγωγοί διέθεσαν στο χώρο του Δημοτικού παρκινγκ (Γρ. Λαμπράκη και Πλαταιών) πάνω από 20 τόνους προϊόντων, όπως πατάτες, αλεύρι, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κρεμμύδια, τυριά κ.α. ενώ άριστη χαρακτηρίστηκε η οργάνωση και η εξυπηρέτηση του κοινού.
Στόχος της δράσης είναι η προώθηση ποιοτικών ελληνικών προϊόντων σε χαμηλές τιμές απευθείας από τους παραγωγούς στους δημότες χωρίς μεσάζοντες. Η αυξημένη συμμετοχή των δημοτών ενισχύει και τις δράσεις του Δήμου για τους άπορους δημότες, αφού χθες οι παραγωγοί πρόσφεραν 636 κιλά προϊόντων στις Κοινωνικές Υπηρεσίες για την ενίσχυση του προγράμματος «ΣτηρίΖΩ» και την Τράπεζα Τροφίμων.
Οι επόμενες «Κυριακές χωρίς Μεσάζοντες» στον Κορυδαλλό θα πραγματοποιηθούν στις 23 Νοεμβρίου και στις 14 Δεκεμβρίου. Τα προϊόντα θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

About kymaeditor

Check Also

Επιπλέον δρομολόγιο στην ακτοπλοϊκή σύνδεση Πειραιάς-Πόρος

Με ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κυρίου Σταύρου Βοϊδονικόλα προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών) …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *