“Διάλογος με τον Καραμανλή που είναι η εγγύηση της ενότητας της παράταξης”

Μετά τη Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κώστας Γκιουλέκας επισκέφθηκε το γραφείο του Κώστα Καραμανλή το πρωί της Παρασκευής.  Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συζήτησε με τον πρώην πρωθυπουργό τις εσωκομματικές εξελίξεις και τόνισε πως “πρέπει να γίνει ο διάλογος με τον Καραμανλή”. 

«Είναι σημαντικό την επόμενη μέρα να δούμε τα αίτια και τους αίτιους της ήττας και να δούμε πως μπορούμε να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης, προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά», δήλωσε ο Κώστας Γκιουλέκας, προσερχόμενος στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή.

Και συνέχισε: «Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει ένας διάλογος που είναι λογικό ότι δεν μπορεί αυτός ο διάλογος να μην γίνει με τον πρώην Πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή που είναι η εγγύηση της ενότητας της παράταξης».

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο της ηγεσίας της Ν.Δ., ο κ. Γκιουλέκας τοποθετήθηκε, λέγοντας: «Θα συνεδριάσουν τα όργανα, θα κάνουμε τη συζήτηση, τώρα χρειάζεται ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Καμιά άλλη κουβέντα αυτή την ώρα. Ότι άλλο πούμε θα είναι περιττό».

About kymaeditor

Check Also

Δ. Μιχαηλίδου: Το ενδιαφέρον μας είναι εστιασμένο στην υγεία και στην ασφάλεια της 14χρονης

«Το ενδιαφέρον όλων μας αυτήν τη στιγμή είναι εστιασμένο στην έφηβη κοπέλα, στην υγεία και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *