Διήμερη εκδήλωση για την Σκελετική Υγεία στο δημαρχείο Δραπετσώνας το Σάββατο 28 Μαρτίου

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα σε συνεργασία με το τμήμα Παιδείας και των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην 2ημερη εκδήλωση για τη Σκελετική Υγεία που διοργανώνουν το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στο Δημαρχείο Δραπετσώνας στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την κύφωση-σκολίωση, το πελματογράφημα, την πρόληψη, τη διατροφή και πολλά άλλα.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την πραγματοποίηση δωρεάν μετρήσεων κύφωσης-σκολίωσης και πελματογραφήματα.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει πιλοτικά από την Δημοτική κοινότητα της Δραπετσώνας και θα συνεχιστεί και στην Δημοτική κοινότητα Κερατσινίου.

Οι εξετάσεις για κύφωση-σκολίωση, και τα πελματογραφήματα θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαρτίου ώρες 10:00-20:00 στο Δημαρχείο Δραπετσώνας στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι εξεταζόμενοι θα είναι μαθητές Δημοτικού (ύψους τουλάχιστον 1,30), Γυμνασίου, Λυκείου και ενήλικες πολίτες άνδρες και γυναίκες (προτεραιότητα έχουν οι άνθρωποι που έχουν κάποιο πόνο στην σπονδυλική τους στήλη, εγκατεστημένη οστεοπόρωση και έντονη κύφωση)

Οι μετρήσεις θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού. Οι μαθητές θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 213-2074681

κ. Βγένα, κ. Τσιγκαρίδα, ώρα 09.00 – 14.00.

About kymaeditor

Check Also

Νέα οδηγία ΠΟΥ για την Covid: Οι υγιείς ενήλικες κάτω των 60 δεν χρειάζονται επιπλέον δόση εμβολίων

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εκτίμησε ότι οι υγιείς ενήλικες, κάτω των 60 ετών, δεν χρειάζονται επιπλέον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *