Διαγράφηκε από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ η Ραχήλ Μακρή- Εντάχθηκε στο κόμμα ο Ν. Νικολόπουλος

Η μη παρουσία της ενώπιον των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με αναρτήσεις της στο Facebook στοίχισαν ακριβά στην Ραχήλ Μακρή, η οποία με απόφαση του Πάνου Καμμένου διεγράφη από την Κ.Ο. του κόμματος
Σύμφωνα με το σκεπτικό της διαγραφής, «η κ. Μακρή αρνήθηκε αδικαιολογήτως να παραστεί για εξηγήσεις στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΚΟ, αποστέλλοντας υπόμνημα με μη αποδεκτό και άκρως προσβλητικό περιεχόμενο».

Ανακοινώθηκε η προσχώρηση του  Ν. Νικολόπουλου

Νωρίτερα, ανακοινώθηκε η επίσημη προσχώρηση του Νίκου Νικολόπουλου στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο κ. Νικολόπουλος εντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, ως συνεργαζόμενος, διατηρώντας την ιδιότητα του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.

Πριν από λίγο οι κ.κ. Καμμένος και Νικολόπουλος επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη και του επέδωσαν τις σχετικές επιστολές προσχώρησης.

Σε δήλωσή του ο Νίκος Νικολόπουλος είπε, μεταξύ άλλων, ότι έγινε πράξη αυτό που είχε συμφωνηθεί από τον περασμένο Ιούνιο, «σήμερα γίνεται η αρχή για την ενότητα των διάσπαρτων αντιμνημονιακών δυνάμεων» και πως θα κατέβει στις εκλογές ως συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ στηρίζοντας με στελέχη του τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλη την Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος καλωσόρισε τον κ. Νικολόπουλο στο κόμμα και τόνισε ότι στόχος του είναι να ενώσει τις διάσπαρτες αντιμνημονιακές δυνάμεις σε κοινές λίστες, «για να αντιμετωπίσουμε το μέτωπο των δανειστών». Όπως είπε, θα αναλάβει σχετική πρωτοβουλία για να γίνει αυτό και παρέπεμψε στο συνέδριο του κόμματος.

About kymaeditor

Check Also

Σε ύφεση η πυρκαγιά στη Μεσαρά Κρήτης – Ολονύχτια ήταν η μάχη με τις φλόγες

Ολονύχτια ήταν η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *