Διαμαρτυρία των εμπόρων του Πειραιά για την επέκταση της κυριακάτικης αγοράς

H επέκταση της κυριακάτικης αγοράς στην οδό Αλιπέδου, από την πλ. Ιπποδαμείας έως την οδό Κέκροπος , όπως αποφασίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η «εν λόγω απόφαση ανατρέπει προσπάθειες ετών για ένα θέμα διαχρονικά φλέγον και ευαίσθητο για την πόλη και το πειραϊκό εμπόριο, το οποίο επανέρχεται αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και μάλιστα σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τις επιχειρήσεις που βρίσκονται σε δεινή θέση, αλλά και για το κυκλοφοριακό της πόλης, που έχει επιβαρυνθεί σημαντικά από την εκτέλεση των μεγάλων έργων».

«Ποτέ δεν διαφωνήσαμε με την ύπαρξη μιας παραδοσιακής κυριακάτικης αγοράς παλαιοπωλών» προσθέτουν οι έμποροι.

«Στη σημερινή εποχή η συνολική εικόνα της κυριακάτικης αγοράς, συνυπολογίζοντας τα προϊόντα που πωλούνται σ’ αυτήν, δεν αποτελεί τιμή για κανέναν και σίγουρα δεν εξυπηρετεί καμία από τις ανάγκες για τις οποίες δημιουργήθηκε» καταλήγει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά.

About kymaeditor

Check Also

Στη δημοσιότητα στις 16:30 το σχέδιο νόμου για τον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας από τον υπ. Δικαιοσύνης

Το σχέδιο νόμου για τον νέο Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας θα παρουσιάσει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *