Διαψεύδει ο Μ. Θεοδωράκης τα περί στήριξης σε Δρίτσα

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Μίκης Θεοδωράκης ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Δρίτσα για το δήμο Πειραιά.  Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης εξέδωσε επιστολή όπου ξεκαθαρίζει τη θέση του.

Η επιστολή του συνθέτη έχει ως εξής:

«Δεν έχει περάσει ούτε εβδομάδα από την προηγούμενη δήλωση που αναγκάστηκα να στείλω στον τύπο για να διαψεύσω ότι δήθεν στηρίζω κάποια πολιτική παράταξη στις επερχόμενες εκλογές και ήδη πληροφορούμαι ότι χθες ανακοινώθηκε ότι υποστηρίζω «μαζί με άλλους καλλιτέχνες» υποψήφιο Δήμαρχο.

Επαναλαμβάνω (ελπίζω για τελευταία φορά) ότι δεν στηρίζω κανένα υποψήφιο και καμία παράταξη και λυπάμαι πάρα πολύ για τον τρόπο που κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά μου».

Σε δήλωση προέβη και ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με το συνδυασμό «Λιμάνι της Αγωνίας» Θοδωρής Δρίτσας οποίος αναφέρει :«Αποδεχόμαστε τη διάψευση του Μίκη Θεοδωράκη. Ο απεριόριστος σεβασμός στην προσωπικότητά του δε μας επιτρέπει να κάνουμε οτιδήποτε άλλο. Παρακαλούμε , όπου δημοσιεύτηκε , να αποσυρθεί η υπογραφή ».

Ο συνδυασμός του κ.Δρίτσα σε επίσημη ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι στο κείμενο συμπαράστασης για την υποψηφιότητα του Θοδωρή Δρίτσα στο Δήμο Πειραιά , συμπεριελήφθη εκ παραδρομής η υπογραφή του συγγραφέα Διονύση Χαριτόπουλου και ζητείται συγνώμη γι΄ αυτό.

About kymaeditor

Check Also

Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων: Αρχαιολογικός περίπατος στο Ιερό του Ποσειδώνα στην Καλαυρεία Πόρου

Ελάτε μαζί μας να γνωρίσουμε ένα από τα πιο σημαντικά αρχαία θρησκευτικά κέντρα του Αργοσαρωνικού, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *