Διεγράφη από την Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ ο Γρηγόρης Ψαριανός

 Διεγράφη από την κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ ο Γρηγόρης Ψαριανός.  Η απόφαση του να μην υπογράψει για το δημοψήφισμα κατά της ΔΕΗ, ήταν, ως φαίνεται,  η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και με απόφαση του ο Φώτης Κουβέλης τον έθεσε εκτός κόμματος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Φώτη Κουβέλη, την οποία γνωστοποίησε στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, «ο συγκεκριμένος βουλευτής με τη συστηματική διαφοροποίηση και αντίθεσή του προς τις πρωτοβουλίες και επιλογές του κόμματος, αλλά και με τη σημερινή άρνησή του να προσυπογράψει την πρόταση δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ», έχει έρθει σε πλήρη ρήξη με τις συντεταγμένες λειτουργίες και κατευθύνσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς».

Ακόμη, στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως η ΔΗΜΑΡ είναι «κόμμα που αποδεδειγμένα σέβεται τη διαφορετική άποψη», ωστόσο «εξάντλησε όλα τα περιθώρια για την παραμονή του στην κοινοβουλευτική ομάδα, παρά την έκδηλη περιφρόνηση που επί μεγάλο χρονικό διάστημα επιδεικνύει ο ίδιος για τις συλλογικές μας αποφάσεις».

 

 

About kymaeditor

Check Also

Τοποθετήσεις – Μετακινήσεις Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Σκούμα, τοποθετήθηκαν – μετακινήθηκαν οι Ταξίαρχοι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *