Δικό του περίπτερο στα Ποσειδώνια 2014 ο ΟΛΠ

Με ενεργή συμμετοχή και δικό τους περίπτερο συμμετέχουν στη μεγάλη διεθνή έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2014 μέσω της ΕΝΩΣΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΛΙΜΕ) όλα τα μεγάλα λιμάνια της χώρας με επικεφαλής τον ΟΛΠ Α.Ε. και τον ΟΛΘ Α.Ε.

Η ελληνική λιμενική βιομηχανία με μεγάλα άλματα προόδου και μεταρρυθμίσεων, έχει καταστεί πρωτοπόρα στον ευρωπαϊκό και ιδιαίτερα στο μεσογειακό χώρο.

Με υψηλά standards ποιότητας και ασφάλειας, με ενταγμένα στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Μεταφορών της Ευρώπης 5 λιμανιών της ΕΛΙΜΕ, η συμμετοχή της ελληνικής λιμενικής βιομηχανίας στην κορυφαία εκδήλωση της ναυτιλιακής βιομηχανίας ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2014 παίρνει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Ειδικά για τον ΟΛΠ Α.Ε., ο οποίος με την ευγενή φροντίδα των διοργανωτών, συμμετέχει προβάλλοντας ως θέμα τη σύζευξη του Τουρισμού και του Πολιτισμού, λόγω του stand της ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, τα φετινά ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ αποτελούν ένα ξεχωριστό γεγονός.

Ο ΟΛΠ Α.Ε., καλεί όλους τους διαχειριστές και χρήστες του λιμανιού σε ενεργή παρουσία και συμμετοχή στη διεθνή αυτή μεγάλη γιορτή, επισκεπτόμενοι μεταξύ άλλων και το περίπτερο της ΕΛΙΜΕ και το stand της ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Η επιτυχία των Ποσειδωνίων είναι υποχρέωση όλων μας και ιδιαίτερα της λιμενικής βιομηχανίας.

About kymaeditor

Check Also

Τραυματισμός ναυτικού του Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου “BLUE STAR DELOS” στο Πέραμα

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ότι 33χρονος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *