Δυναμικό “παρών” της Ύδρας στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ευρώπης στο Βερολίνο

«Στη διεθνή έκθεση ITB Berlin 2015, τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στην Ευρώπη, που πραγματοποιείται στο Βερολίνο, συμμετέχει η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής για τη φετινή χρονιά, μαζί με κορυφαίους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου από όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν ορισμένα από τα μοναδικά προϊόντα της Αττικής Γης, όπως τα φιστίκια Αιγίνης, τα παραδοσιακά αμυγδαλωτά Υδρας  και το ιδιαίτερο Αττικό κρασί…»

Η Ύδρα συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ του Βερολίνου, με εξαιρετικά αισιόδοξα μηνύματα για το νησί. Στην μεγάλη Τουριστική Έκθεση παρεβρέθηκε ο Δήμαρχος Ύδρας,  Γ. Ε. Κουκουδάκης και η Ύδρα διέθετε φυλλάδιο τουριστικής προβολής και στα Γερμανικά.

Στόχος είναι η προβολή του νησιού  και η δημιουργία ανοδικού ρεύματος στις κρατήσεις αφού αναμένετε αύξηση του τουριστικού ρεύματος για φέτος στη χώρα μας. Η Έκθεση συγκέντρωσε πάρα πολλές χώρες που εκπροσωπήθηκαν με εκθέτες, επαγγελματίες αλλά και χιλιάδες επισκέπτες.

ydra

About kymaeditor

Check Also

Νέος κύκλος εργαστηρίων γνωριμίας με το Ψυχόδραμα για ενήλικες στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά σε συνεργασία με το Τμήμα Θεάτρων και Κινηματογράφων του Δήμου Πειραιά, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *