Δυσαρέσκεια και αιχμές Μώραλη για την καθυστέρηση των έργων στην πλατεία Πηγάδα

Την πλατεία Πηγάδας επισκέφθηκε την Παρασκευή ο Γιάννης Μώραλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Δικτύων κ. Αλέξανδρο Αργουδέλη, όπου επιθεώρησε τα έργα ανάπλασης   που έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Ιανουάριο. Ο δήμαρχος Πειραιά εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση που παρατηρείται με την ολοκλήρωση των έργων, κάτι που έχει φέρει σε απόγνωση κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής μιας και η πλατεία παραμένει, επί δέκα μήνες σκαμμένη. 
Ειδικότερα, ο  δήμαρχος Πειραιά σε δήλωσή του μίλησε για «πλήθος προβλημάτων, που έχουν προκύψει εξαιτίας του πρόχειρου σχεδιασμού το προηγούμενο διάστημα» αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της διοίκησης του Δήμου επί δημαρχίας Β. Μιχαλολιάκου.

Αυτή ήταν η δεύτερη επίσκεψη του δημάρχου στην πλατεία Πηγάδας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είχε προηγηθεί άλλη μια προ 10ημέρου, μαζί με επιτελείο από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά, και έγινε συνάντηση με τον εργολάβο-επικεφαλής των εργασιών, προκειμένου να ενημερωθεί για ποιούς λόγους είχε σταματήσει το έργο, για το οποίο ξεκίνησαν, εκ νέου, οι εργασίες την Τετάρτη 15/10.

«Είμαι ικανοποιημένος που ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Πηγάδας, οι οποίες είχαν σταματήσει, δημιουργώντας προβλήματα σε κατοίκους και επαγγελματίες. Ελπίζω να μπορέσουμε να επιλύσουμε το πλήθος των προβλημάτων που έχουν προκύψει εξαιτίας του πρόχειρου σχεδιασμού το προηγούμενο διάστημα και να παραδώσουμε μια όμορφη, σύγχρονη και λειτουργική πλατεία στους Πειραιώτες», υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο κ. Μώραλης, ο οποίος συνομίλησε με επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής.

About kymaeditor

Check Also

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη χερσαία ζώνη του λιμανιού Βουρκαρίου Σαλαμίνας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της Λεωφόρου “Ακτή Καραϊσκάκη” εντός της χερσαίας ζώνης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *