Δωρεάν εξέταση μαστού από το κοινωνικό ιατρείο Γλυφάδας.

Δωρεάν εξέταση μαστού για τις δικαιούχες γυναίκες του κοινωνικού ιατρείου προσφέρει ο δήμος Γλυφάδας δύο φορές τον μήνα.

Το κοινωνικό ιατρείο του δήμου Γλυφάδας παρέχει δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη καθώς και υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής σε ανασφάλιστους πολίτες και στους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών. Η λειτουργία του κοινωνικού ιατρείου βασίζεται στην εθελοντική προσφορά ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και έχει γνώμονα την ευαισθητοποίηση και την εθελοντική προσφορά των εμπλεκόμενων με την υγεία φορέων, ιδιωτών ιατρών και λοιπών ειδικοτήτων.
Στο πλαίσιο της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, η δημοτική αρχή Γλυφάδας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αναβαθμίσει τον ρόλο του κοινωνικού ιατρείου με σκοπό να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες.
Για αυτό τον λόγο η δημοτική αρχή προσκάλεσε γιατρούς συνδημότες διαφόρων ειδικοτήτων με σκοπό να βοηθήσουν είτε με την καθημερινή τους παρουσία είτε δεχόμενοι στο ιατρείο τους δωρεάν, με σχετικό παραπεμπτικό που παίρνουν οι συμπολίτες από το κοινωνικό ιατρείο.
Το κοινωνικό ιατρείο στελεχώνεται πλέον από 35 γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (παθολόγοι, γενικοί χειρουργοί, ορθοπεδικοί, παιδίατροι, ΩΡΛ, καρδιολόγοι, δερματολόγοι, οφθαλμίατροι, γυναικολόγοι, γαστρεντερολόγοι, νευρολόγοι) και αναμένει την εθελοντική προσφορά ακόμα περισσότερων εμπλεκόμενων με την υγεία φορέων, ιδιωτών ιατρών και λοιπών ειδικοτήτων, που μπορούν να συμβάλουν στη στήριξη του έργου και κυρίως στη στήριξη των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.
Το κοινωνικό ιατρείο λειτουργεί καθημερινά (Μυστρά 1α) περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε καλώντας στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 960.2054 και στο email επικοινωνίας [email protected].

About kymaeditor

Check Also

Μέχρι τις 8/12 συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι

Έως τις 8 Δεκεμβρίου θα συνεχίσουν οι δικηγόροι την αποχή, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *