Δωρεάν Wi Fi για το επιβατικό κοινό στον ΗΣΑΠ του Πειραιά

 Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά έχει  πλέον το επιβατικό κοινό. Εκτός όμως από τον Πειραιά, οι επιβάτες έχουν δυνατότητα πρόσβασης και σε άλλους έξι επιλεγμένους σταθμούς σε μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.

Πρόκειται για τους  σταθμούς Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ακρόπολη, Ομόνοια, Νερατζιώτισσα και Δουκίσσης Πλακεντίας, όπου  οι επιβάτες έχουν, πλέον, τη δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω Wi- Fi στους χώρους εξυπηρέτησης επιβατών και τις αποβάθρες.

 Παράλληλα, προγραμματίζεται η σταδιακή επέκτασή του, στα μέσα Ιουλίου, σε όλους τους σταθμούς του μετρό (γραμμές 2 και 3), του ΗΣΑΠ καθώς και σε στάσεις του τραμ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας ΣΤΑΣΥ, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για τη συνεχή βελτίωση και παροχή νέων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό, σε συνεργασία με την Ηellas οnline, εγκαταστάθηκε και λειτουργεί δίκτυο προηγμένης τεχνολογίας Wi- Fi, που εξασφαλίζει αξιόπιστη και γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο, στους παραπάνω σταθμούς των γραμμών 1, 2 και 3 του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.

About kymaeditor

Check Also

Γαλάτσι: Ένοπλη ληστεία σε φούρνο

Ώρες αγωνίας έζησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/9) ένας 51χρονος ιδιοκτήτης αρτοποιείου και ένας 57χρονος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *