Δωρεά 110 κυτίων πρώτων βοηθειών σε σχολεία του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας από το «Υγεία»

Εκατόν δέκα (110) κυτία πρώτων βοηθειών με υγειονομικό υλικό και φάρμακα βασικά / μη συνταγογραφούμενα για τα σχολεία και τους οργανισμούς του Καλλικρατικού Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, προσέφερε το Νοσοκομείο Υγεία στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης και ανταποκρινόμενο στο αίτημα του Δήμου για ενίσχυση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων στις δομές του.

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε (21 Μαΐου) στο Δημαρχείο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, οι εκπρόσωποι του Υγεία παρέδωσαν στο Δήμαρχο κ. Λουκά Τζανή, τα κυτία πρώτων βοηθειών, παρουσία Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, καθώς και Διευθυντών και εκπαιδευτικών των σχολείων και εκπροσώπων των εργασιακών χώρων του Δήμου.

Τζανής: Έμπρακτο, ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ουσιαστικής εφαρμογής του θεσμού της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

Κατά την τελετή παράδοσης ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, κ. Λουκάς Τζανής δήλωσε: «Στις σημερινές συνθήκες που βιώνουμε σαν χώρα, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες από επιχειρήσεις, δεν μπορούν παρά να αποτελούν ένα έμπρακτο, ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ουσιαστικής εφαρμογής του θεσμού της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην ελληνική κοινωνία. Εύχομαι και ελπίζω η πρωτοβουλία του ομίλου Υγεία, να βρει και άλλους μιμητές».

Τι είπε η διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου Υγεία

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία αυτή, η διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου Υγεία κ. Αρετή Σουβατζόγλου, τόνισε: «Για όλους εμάς στον όμιλο Υγεία, η προάσπιση του αγαθού της Υγείας είναι βασική μας προτεραιότητα. Το Νοσοκομείο Υγεία δεν θα μπορούσε παρά να ανταποκριθεί στο αίτημα του Δήμου, για να συμβάλει με τον δικό του τρόπο, στην ενίσχυση της υγείας των πολιτών του. Ειδικά για τους μαθητές, που είναι το μέλλον μας, πρέπει όλοι μας να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε κάθε μέρα να αισθάνονται ασφαλείς και προστατευμένοι. Άλλωστε το Υγεία δεν έχει θέσει υψηλά τον πήχη μόνο για τις ιατρικές του υπηρεσίες, αλλά και για τη φροντίδα και την αγάπη στον συνάνθρωπο και την κοινωνία συνολικά».

About kymaeditor

Check Also

Π.Ο.Υ: Η υπερβολική χρήση αντιβιοτικών υπονομεύει επικίνδυνα την αποτελεσματικότητα τους

Η υπερβολική χρήση αντιβιοτικών υπονομεύει επικίνδυνα την αποτελεσματικότητά τους και αυξάνει τον κίνδυνο της μικροβιακής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *