Δωροδοκία Μελά για την εκλογή Προέδρου καταγγέλει βουλευτής των ΑΝΕΛ- Τι απαντά ο Πειραιώτης πολιτικός

Για χρηματισμό του Παναγιώτη Μελά αναφορικά με την εκλογή του Προέδρου έκανε λόγο η Σταυρούλα Ξουλίδου.
Ειδικότερα, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας στο Blue Sky, κατήγγειλε ότι “γάλαζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοπκρατίας”. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, της έγινε η πρόταση “με την οποία θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της”.Πρόσθεσε : “ο συγκεκριμένος μου ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια”.Ανάμεσα σε άλλα κατήγγειλε ότι το συγκεκριμένο στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει “δωροδοκηθεί” για την εκλογή του Προέδρου.

“Αισχρότητες, ψέματα και κακοήθειες” η απάντηση Μελά

Με έντονο τρόπο αντέδρασε στις καταγγελίες της Σταυρούλας Ξουλίδου, ο συνάδελφός της στους Ανεξάρτητους Έλληνες, βουλευτής Πειραιά, Παναγιώτης Μελάς. «Αυτές οι αισχρότητες, αυτά τα ψέματα, αυτές οι κακοήθειες. Λέω λοιπόν στην κα. Ξουλίδου, ή θα μου πει το όνομα να του κάνω μήνυση, ή θα κάνω μήνυση στην ίδια», δήλωσε σε έντονο ύφος στην τηλεφωνική του παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή «Παρεμβάσεις».
«Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που είπε αυτή την κακοήθεια για εμένα; Ποιος είναι»; ρώτησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς, σχετικά με τις δηλώσεις της βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, περί απόπειρας χρηματισμού από «γαλάζιο» βουλευτή. «Στον αέρα δεν μπορώ να το πω», απάντησε η κα. Ξουλίδου.

Παρέμβαση Εισαγγελέα

Να ανασυρθεί από το αρχείο αν αυτό κρίνεται αναγκαίο η δικογραφία για την απόπειρα δωροδοκίας πολιτικών προσώπων ζήτησε σήμερα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη μετά τις καταγγελίες της βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου ότι προσπάθησαν να χρηματίσουν τόσο εκείνη όσο και τον βουλευτή Παναγιώτη Μελά.

Αναφέρει η εισαγγελέας:

«Με αφορμή καταγγελία της βουλευτού του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) κυρίας Σταυρούλας Ξουλίδου, τις βραδινές ώρες της 25ης Νοεμβρίου 2014 στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» του τηλεοπτικού σταθμού «BLUE SKY», περί απόπειρας δωροδοκίας της, την οποία (καταγγελία) επιβεβαίωσε τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της ίδιας ως άνω εκπομπής και ο αρχηγός του ανωτέρω κόμματος κ. Π. Καμμένος, παρακαλούμε, να εξετάσετε εάν συντρέχει περίπτωση ανάσυρσης εκ του αρχείου της δικογραφίας, που σχηματίσθηκε με την 4265/13.10.2014 παραγγελία μας και επανεξέτασης της υπόθεσης, κατ΄ άρθρο 43 παράγραφος 5 Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, ενημερώνοντάς μας σχετικά. Συνημμένα σας διαβιβάζουμε και σχετικά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου».

About kymaeditor

Check Also

Σε ύφεση η πυρκαγιά στη Μεσαρά Κρήτης – Ολονύχτια ήταν η μάχη με τις φλόγες

Ολονύχτια ήταν η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *