Δύο ημέρες πριν τον αγώνα βγήκε το πόρισμα για τον θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού

Νέα δεδομένα φαίνεται να ισχύουν για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του οπαδού του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη στη Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασού το περασμένο καλοκαίρι μετά και το πόρισμα της ιατροδικαστικής Υπηρεσίας για τις συνθήκες θανάτου του 46χρονου φίλαθλου, το οποίο εκδόθηκε δύο μέρες πριν από το παιχνίδι του Εθνικού με τον Ηρόδοτο για τον δεύτερο γύρο του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και στο οποίο αναφέρεται ότι κρίνεται απαραίτητη η περαιτέρω διερεύνηση.

Το “cretalive.gr” αναφέρεται στο πόρισμα των ιατροδικαστών για τις συνθήκες θανάτου, εκεί όπου τονίζεται πως “Δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί ιατροδικαστικώς με απόλυτη επιστημονική ασφάλεια ο τραυματικός χαρακτήρας της ενδοεγκεφαλικής-υπαραχνοειδούς αιμορραγίας που αποτέλεσε και την αιτία θανάτου”.

Ωστόσο οι ιατροδικαστές σημειώνουν, με δεδομένες τις αναφορές περί επεισοδίων και τραυματισμού πως “… δεν μπορεί να αποκλεισθεί ότι ισχυρά πλήξη της κεφαλής ή και ισχυρά δόνηση αυτής, χωρίς εμφανή αντικειμενικά ευρήματα, να λειτούργησε εκλυτικά στην εμφάνιση της ενδοεγκεφαλικής-υπαραχνοειδούς αιμορραγίας. Στην προσέγγιση αυτή συνηγορεί και ο αγγειογραφικός έλεγχος που διενεργήθηκε στο 401 που δεν κατέδειξε παθολογία στα εγκεφαλικά αγγεία”.

Τέλος από τις ιστολογικές εξετάσεις προκύπτει εγκεφαλική αμυλοειδική αγγειοπάθεια παθολογικής οντότητας που προϋπήρχε και δεν σχετίζεται με προηγηθέντα τραυματισμό.

About kymaeditor

Check Also

Η γιορτή του μεγαλύτερου αγώνα ορεινού τρεξίματος Zagori Mountain Running στις 19 με 21 Ιουλίου

Η σημαντικότερη εκδήλωση αθλητικού τουρισμού στο Ζαγόρι έφτασε. Η γιορτή του μεγαλύτερου trail running event …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *