Δύο νέες πατέντες για μεγαλύτερη αυτονομία στο iPhone

Πρόσφατα ο BlackBerry CEO John Chen ονόμασε τους χρήστες iPhone «wall huggers» θέλοντας να τονίσει την εξάρτηση που έχουν με τον φορτιστή της συσκευής τους και κατηγορώντας ευθέως την αυτονομία του.

Ξεχνάει βέβαια πως και οι δικές του συσκευές δεν είναι κατά πολύ καλύτερες στον τομέα αυτό αλλά το σίγουρο είναι πως όλοι περιμένουμε πως και πως ένα iPhone με καλύτερη και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από την τωρινή.

Δύο πατέντες που δημοσιοποιήθηκαν την Παρασκευή δείχνουν πως η Apple ενεργά προσπαθεί να δώσει μια εφικτή λύση στο πρόβλημα αυτό και μάλιστα με ένα μοναδικό τρόπο που βασίζεται στο που και πως οι χρήστες χρησιμοποιούν τις iOS συσκευές τους.

Ένα παράδειγμα μέσα από το κείμενο αυτό των ερασιτεχνιών αναφέρει πως αν για παράδειγμα το iPhone σας μένει από μπαταρία την Πέμπτη μόνο τότε οι διαφορετική συμπεριφορά σας εκείνη την μέρα κάνει απαραίτητο αυτόματα την συσκευή να κάνει μια διαφορετική διαχείριση της μπαταρίας του αποκλειστικά για εκείνη την ημέρα.

Επίσης το iPhone σας θα μπορεί να αντιλαμβάνεται ποιες ώρες την μέρα χρησιμοποιείτε περισσότερο την συσκευή σας και έτσι για αυτά τα χρονικά διαστήματα να εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια.

About kymaeditor

Check Also

Ωκεανός: Ο μεγάλος ρυθμιστής του κλίματος

Η θερμοχωρητικότητα του ωκεανού είναι 1.000 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με εκείνη της ατμόσφαιρας. Αυτή …