Δύσκολες ώρες για τον π. Ιωάννη Παναγιώτου Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι.Μ.Πειραιώς.

Δύσκολες οικογενειακές στιγμές για τον π. Ιωάννη Παναγιώτου, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς και Φαλήρου και προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου Πειραιώς.

Πριν λίγες μέρες ο π. Ιωάννης έχασε τον πατέρα του . Προερχόμενος από μία οικογένεια με προσφορά στην κοινωνία του Αγρινίου ο π. Ιωάννης αντιμετωπίζει την απώλεια με την ψυχραιμία και την πίστη που ο ίδιος διακηρύσσει και μεταλαμπαδεύει στο λόγο  τον ευθύ, καθαρό και αποφασιστικό στον οποίο  μας έχει συνηθίσει. Γαλουχημένος άλλωστε οικογενειακά στην προσφορά, με πατέρα εργαζόμενο στις αστικές συγκοινωνίες του Αγρινίου και μητέρα νοσηλεύτρια στο περιφερειακό Νοσοκομείο της πόλης  προσφέρει καθημερινά στο ποίμνιο από το ναό και τη Μητρόπολη. Ειδικά από τη θέση του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου ο π. Ιωάννης επιτελεί καθημερινό δύσκολο  διοικητικό έργο υπηρετώντας άοκνα στη Μητρόπολη του Πειραιά .

Στις 10 του Δεκέμβρη, ημέρα Πέμπτη ώρα 09.00,  ο π. Ιωάννης θα τελέσει  ένα λιτό μνημόσυνο , όπως αρμόζει, στη μνήμη του πατέρα του Ανδρέα, στον Άγιο Κωνσταντίνο Πειραιά.

About kymaeditor

Check Also

Run Greece: Πλήθος κόσμου και κέφι στον Πειραιά

Οι κεντρικοί δρόμοι του Πειραιά γέμισαν από φίλους του αθλητισμού, από λάτρεις των αγώνων δρόμου, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *