«Εγγυάται την αναπτυξιακή πορεία στο πρώτο λιμάνι της χώρας ο Μώραλης»

Εγγυητή της αναπτυξιακής πορείας στο πρώτο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά, χαρακτήρισε τον Γιάννη Μώραλη ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο οποίος έδωσε το παρών στην εκδήλωση της Δευτέρας στον ΟΛΠ, κατά την παρουσίαση του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου της πόλης.

Ο πρώην υπουργός που έδωσε το παρών στη εκδήλωση της Δευτέρας στον ΟΛΠ εκφράζοντας την αμέριστη στήριξή του στον υποψήφιο Δήμαρχο, δήλωσε: «Ελπίζω πως ξεκινά μια καινούρια εποχή για τον Πειραιά. Πολλά οράματα και φιλοδοξίες που είχαμε κατά το παρελθόν και για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να υλοποιηθούν. Πιστεύω πως με αυτόν τον καινούριο συνδυασμό που συνδυάζει ένα πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο, την Ολυμπιακή οικογένεια και ανθρώπους των επιχειρήσεων μπορεί να δώσει νέα πνοή και ο Πειραιάς να γίνει εξωστρεφής, να κοιτάζει προς τη θάλασσα και να δημιουργεί ένα πολύ καλύτερο αύριο για τον κόσμο».

 

About kymaeditor

Check Also

Δήμος Περάματος: Ομόφωνη απόφαση ΔΣ για κινητοποιήσεις και δικαστικές ενέργειες για αντιμετώπιση των αραιών δρομολογίων στο πορθμείο Πέραμα-Σαλαμίνα

Με  ομόφωνη απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Περάματος, κατά την πρόσφατη  συνεδρίαση του , εξουσιοδότησε τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *