Εγγύηση η συμμετοχή της Μαρίας Πανουσοπούλου στο ψηφοδέλτιο Μιχαλολιάκου

Στο συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» συμμετέχει η Μαρία Πανουσοπούλου. Πρόκειται για μια δυναμική παρουσία στο χώρο του Πειραιά –και όχι μόνο- και η παρουσία της στο ψηφοδέλτιο του απερχόμενου δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου, αποτελεί εγγύηση. Η ίδια δηλώνει έτοιμη να αγωνιστεί για το καλό της πόλης στην οποία και είναι πρόθυμη να προσφέρει τα μέγιστα.

Σύντομος χαιρετισμός

Αγαπητοί μου φίλοι,

Ανήκω στους χιλιάδες πολίτες που βλέπουν τα όνειρά τους να πλήττονται από τον αντίκτυπο της οικονομικής κρίσης στην καθημερινότητά μας. Ως μητέρα ενός μικρού παιδιού μοιράζομαι τις αγωνίες όλων μας, για το μέλλον των παιδιών μας.

Το επιτυχημένο έργο, οι συνεχείς προσπάθειες και το όραμα του Βασίλη Μιχαλολιάκου, ως Δημάρχου Πειραιά με γεμίζουν εμπιστοσύνη και σιγουριά για το μέλλον. Πιστεύω σε μία Τοπική Αυτοδιοίκηση που αποτελείται από ανθρώπους με ευαισθησίες, θετική διάθεση, μεράκι και πάθος για προσφορά στην πόλη και στο συνάνθρωπό μας, που θα μας δώσει την ελπίδα που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε. Μια Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα έχει πάνω απ’ όλα σύμμαχό της την ίδια την κοινωνία. Αυτοί είναι οι λόγοι που με κάνουν να συμπορευτώ με το Βασίλη Μιχαλολιάκο στον αγώνα που δίνει καθημερινά για να ζούμε όλοι εμείς σε μια καλύτερη πόλη. Είμαι μία από εσάς που πιστεύω στις δυνατότητες και στη δυναμική του Πειραιά μας.

Θέτω λοιπόν κι εγώ την υποψηφιότητα μου για Δημοτική Σύμβουλος προκειμένου να συμβάλω στην κοινή μας προσπάθεια για να κάνουμε τον Πειραιά προνόμιο ζωής για εμάς και τα παιδιά μας! Στην προσπάθεια αυτή χρειάζομαι τη δική σας στήριξη.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Βιογραφικό

Λίγα λόγια για εμένα:

Γεννήθηκα στο Πασαλιμάνι το 1969 και μεγάλωσα στην Καλλίπολη και τον Πειραιά, ως το μικρότερο μέλος πολύτεκνης οικογένειας.

Σπούδασα Ιατρική Χημεία στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Απέκτησα Μεταπτυχιακό τίτλο Σπουδών στη Φαρμακευτική Χημεία από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχω ολοκληρώσει το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Είμαι Διδάκτωρ της Φαρμακευτικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάω Αγγλικά και Ιταλικά.

Από το 2004 εργάζομαι και προσφέρω ανελλιπώς τις υπηρεσίες μου στο χώρο της Υγείας, αρχικώς στον ιδιωτικό τομέα και κατόπιν από το 2008 στο δημόσιο τομέα, όπου διορίστηκα μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.

Είμαι παντρεμένη με τον Ιατρό Καρδιολόγο, τ. Διευθυντή του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά Απόστολο Παπαντωνάκο και είμαι μητέρα του εντεκάχρονου Πειραιώτη, Οδυσσέα. Πάνω από όλα όμως, είμαι μία Πειραιώτισσα, μία από εσάς και ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

About kymaeditor

Check Also

Προβολή της Μήλου σε Βρετανία και Αυστραλία

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *